Nu inteleg cum a putut sa se combine cu altele nici chiar pentru simplu motiv sa te testeze. Daca te-ar fi iubit cu adevarat nu ar avea nici macar cum sa se fi uitat la altele.cel putin asta e parerea mea.Iti spun eu.tu incearca sa ai grija de tine sa iti pese de tine sa te simti tu bine, asta este conceptia mea..fi puternica..stiu exact cum este sentimentul de dezamagire.Si nu iti recomand sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, nu te pune la mintea lui. arata-i indiferenta doare mai mult ca orice! Daca te iubeste te cauta.dar si daca te-ar cauta nu cred ca ar mai merita sa il ierti..ai facut-o deja si nu a meritat.
Asa vrei sa fie viata ta?
Inselata,mintita si dusa de nas mereu?
Crezi ca se va imbunatati ceva? Nu, dimpotriva.
Cu cat ii accepti mai mult, cu atat iti va face mai multe.
Il iubesti sau te agati cu disperare de ideea de dragoste din mintea ta?
Daca te iubesti pe tine, rupe relatia asta, imediat!
E un fustangiu prietenul tau, mai bine lasa-l ca nu e de tine, te inseala de ingheata apele
Mai așteaptă puțin ca sa te convingi si rasplateste-i cu aceeași moneda dacă el e distant fi si tu asa...
Incerc dar nu pooooot ..Eu nu-l pot insela, nu imi sta in caracter!
Ce alte dovezi mai astepti? nu sunt destule?
astfel de oameni nu merita sa plangi dupa ei! si nici nu se schimba, desi multe fete asta spera!
ia-ti inima in dinti si spune-i ca desi il iubesti, el nu te merita si nu are rost sa mai suferi degeaba pentru ca timpul trece!
stiu ca e greu, dar decat o asemenea viata, mai bine suferi un timp acum si apoi iti vei gasi un om care sa te respecte, sa te iubeasca asa cum meriti!
si daca v-ati fi logodit/ casatorit, acelasi comportament l-ar fi avut!
esti dispusa sa traiesti asa toata viata?
daca nu, fa-ti curaj si desparte-te de el! nu te merita!
E asa greu Il iubesc...
Stiu draga mea! nu a spus nimeni ca va fi usor! dar nu vezi ca practic esti bataia lui de joc? vei suferi acum un timp, dar apoi vei putea fi intr-adevar fericita, decat o viata in halul asta!
A te combina cu 2 nu cred ca e o modalitate prin care sa testezi iubirea partenerului.
Eu zic sa rupi relatia asta si sa-ti para bine ca nu s-a ajuns la logodna.Chiar daca il iubesti mult, baiatul asta nu cred ca-ti mai aduce fericirea gandindu-te tot timpu la mesajele acelea si ca ce ar putea face cand nu este cu tine
Nu e asa usor precum pare Vreau sa cred ca nu e adevarat:-s
Un sfat, o să fie doar mai rău dacă nu o faci acum, salvează-ţi şi ţie timpul.
Nu`i plati cu aceeasi moneda. DEsparte`te de el pur si simplu. Ii spui adevarul ca lucrurile s`au racit intre voi si nu mai vrei sa continui aceasta relatie si ca tu crezi ca are pe altcineva. Nu merita sa continui aceasta relatie. chiar daca sunt 2 ani de relatie decat sa traiesti in minciuna si sa fii suparata tot timpul sa te stresezi si altele. Desparte`te de el asa este cel mai bine :* stai linistita ca nu este ultimul baiat de pe pamant pe care il vei iubi
Scumpa,''prosti''scuza-mi expresia gasesti la tot coltul, intr-o zi tot vei infrunta realitatea, nu poti sa traiesti in lumea viselor si sa traiesti mereu cu acceiasi speranta :''poate ca se va schimba'', acum iti va fi mai greu dar timpul vindeca toate ranile...:-D
Eu cred că ai deja destule dovezi concrete Eu zic să te desparți de el n.n
Adică te ignoră.te înșeală, țipă la tine..deja nu mai este o relație.
Bananacantareata87 întreabă: