| dennnnnnisa a întrebat:

Buna dragiilor, trec direct la subiectbig grin. m-am indragostit lulea de un baiat care se afla la o distanta de 30 de km fata de mine,(in orasul in care stau bunicii mei), si faza cu indragostitul s-a intamplat vara trecuta..am fost in limba dupa el chit ca nu eram impreuna cu el. si vara asta am sperat ca vom continua ceea ce s-a intamplat vara trecuta,, cand colo.,,teapaa,, s-a bagat cu alta...Ma rog. in seara asta sunt la bunici..si..ne-am intalnit mai multi si la plecare i-am pupat pe toti pe obraz doar pe el nu l-am mai pupat si ..ma tot tragea in spre el sa il pup si ma tot intreba ca dc sunt suparata ..si am plecat asa fara sa il pup. Dupa 15 minute ma suna... si imi spune ca isi cere mii de scuze si ca daca nu era distanta noi 2 am fi fost impreuna..si mi s-a rupt sufletul.sad. acum nu stiu ce stare am sincer. spuneti-mi ce sa fac..pt ca oricum nu mai am nici o sansa la el..pt ca isi liubeste prietena f mult. Help pls.

Răspuns Câştigător
| acadele2000 a răspuns:

Eu zic sa.l lasi in pace daa chiar il iubesti e mai imp sa fie el fericit big grin

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wforweirdo a răspuns:

Cica daca n-ar fi distanta. Ce distanta, bai? 30 de km inseamna maxim o ora cu trenul, iar daca ai carnet de elev, biletul te costa vreo 2 lei. Mi se pare ca asta e doar o scuza idioata.

| dennnnnnisa explică:

@Delicacy..nu stie absolut nimeni cine sunt eu. Cer doar sfaturi!

| Delicacy a răspuns:

De ce vrei să afle toată lumea despre problemele tale sentimentale? Tu eşti singura care te poate ajuta în privinţa aceasta.

| toatenumelecualexsuntluate a răspuns:

Eu am o relatie la cam...500 km distanta si nu e chiar atat de complicat

| Elbow a răspuns:

Îl suni înapoi și îi zici: „Ci faci wăy? Și eu ti plac și vreau să mi-o bag non-stop 24/24 că vreau să devin curvă"