anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragile mele,, ma refer doar la femei", nu stiu daca o sa ma intelegeti dar ma sit cam complexata si anume din cauza kg.Am virsta de 20 de ani, inaltimea de 1, 76, si am 75 kg. Cum credeti ar trebui sa dau joc vreo citeva sau e bine si asa? Tin sa mentionez ca prietenul meu nu are nici o pretentie, dar eu parca nu ma simt chiar in apele mele...Ma simt uneori chiar foarte grasa.Astept sfaturie voastre...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetelor si femeilor de ce nu va traiti viata ca doar una aveti? Nu va mai ganditi atata la kilograme...Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu, nu trebuie sa mai slabesti.

| carminaburana43 a răspuns:

Sunt femeie, am 1. 62 cm; 72 kg si ma simt f bine in pielea mea.Doamne fer sa fiu mai slaba ca as fii urita.Anumite rotunjimi sunt necesare unei femei, barbatilor nu intodeauna le place sa simta oase in coaste! De fapt nici mie! Sa fac dragoste cu un barbat slab si sa urlu cum ma impunge cu oasele fiind slab.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cat din cele 75 kg e grasime, muschi si oase.Grasimea de ex cantareste putin in raport cu volumul.La cantar trag muschii si oasele, la femei si apa din tesuturi, asa ca tine cont.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 11 ani 90 de kg si nu mi se pare ca sunt grasa si tu 20 de ani 75 de kg esti grasa?