Nu-i baga inseama pe prietenii tai ai timp sa cresti ai doar 13 ani. fetele continua sa se dezvolte si sa creasca in inaltime pana in jurul varstei de 18 ani. Nu esti tu de vina ca esti mica, nu suntem cu totii la fel sunt persoane care la 11 ani au deja 1, 70 sh sunt persoane care au o varsta de 14 ani si tot 1, 50 au. deci sus cu capu va fi totul bine nu te gandii ca viata ta nu are rost, prietenii tai incearca sa te oftice, crede-ma asta nu e un motiv pentru a nu trai, sunt persoane care n-au picioare, maini si lupta incontinoare asa ar trebui sa gandesti si tu :* Bafta sper ca te-am ajutat! :*
Nu fi fraiera. Iesi din casa, cine te place te palce asa cum esti. eu am 19 anisiam ramas la 1.57 in ***. adica nu trebuie sa te sinucizi din motivul inaltimii. sunt alte lucruri MUL MAI GRAVE. da-le cu flit celor ce fac misto de tine. scoate-ti in evidenta calitatile!
O zi buna.
Stiu ca esti supy dar cred ca o sa mai cresti, oricum si fete minione au farmecul lor. Daca vrei sa te consolez si sa incerc sa ti redau increderea in tine hai sa vb pe mess, am idul: eurynomus3free
Am aproape 20 de ani si 1, 55 m... in concluzie sunt foarte micuta, dar nu am fost niciodata complexata de asta. Prietenii ma poreclesc "pitic", iubitul meu ma striga "micuta mea" si unii dintre prietenii lui imi zic "asta mica". Poate prietenul tau va fi si el micut la randul lui sau poate va fi inalt si vei putea incalta tocuri. Fetele mici au un farmec aparte si nu spun asta doar pentru ca sunt scunda... In plus, esentele tari se tin in sticlute mici!
Asa cum s-a spus aici ai timp pana la 18-20 ani sa te dezvolti. Daca te face sa te simti mai bine, sa simti ca faci ceva in loc sa astepti sa cresti, apuca-te de un sport. De exemplu inot, handbal, bachet, volei. Aceste sporturi te vor ajuta sa te inalti.
Cand te mai intreaba de ce nu cresti iai si tu la misto zi-le ceva de genue smechera sau la sol e mai racoare sau...fiind ca sunt incapatanata, sau eu sunt cu picioarele pe pamant daca faci din asta se vor plictisii sa te intrebe iar tu nu vei mai fi complexata...
Toate raspunsurile voastre sunt foarte bune si va multumesc mult Dar daca ar fi dupa mine as fi dat funda la toti