Eu i-am dat 3 orale la una si fugea in 2 miscari la baie sa vomite sperma. Indiferent ca mancam ceva bun sau amar gustu era la fel. Poti sa i-o sugi cand doarme dar vezi sa nu prinzi gust amar de lapte
Treaba ta daca iti doresti sa termine pe fata ta din punctul meu de vedere e gretos si n as accepta asa ceva. Baiatul nu vrea sa faceti sex oral si anal fiindca te respecta prea mult si are unele principii peste care nu trece si tu ar trebui sa l intelegi. Ce n ar da unele fete ca iubitii sa nu le ceara astfel de lucruri. Dar daca asta te excita nu i nimic in neregula. Poti incerca sa ti pui micul tau plan in aplicare dar nu stiu daca va avea rezultatele scontate de tine. Ramane de vazut
Nu prea am intalnit barbati care sa refuze sexul oral ..Probabil omul are o altfel de gandire si trebuie sa il aprecizi si sa il respecti pentru ceea ce este. Daca tu chiar vrei sa faci lucrurile alea, atunci gaseste un tip la fel de open minded ca si tine si experimenteaza. El nu e genul tau.
Daca o sa il surprinzi cu un deepthroat va crede ca esti prea experimentata si posibil sa il pierzi. Oricum daca vrei o relatie serioasa cu el, sa stii ca mai tarziu chimia din pat conteaza foarte mult si daca acum el nu vrea anumite lucruri pe care tu le vrei reltaia voastra nu o sa mearga mult.
Eu zic ca nu merita sa faci una ca asta băiatul are dreptate mai mult panaramele fac asta. niciodată nu o sa poti impresiona un băiat în felul acesta și totuși dacă iti doresti atât de mult iti propun sa mai astepti după 10 zile cam ce ai vrea? Nu de alta dar s-ar putea sa nu îi placă surpriza.
Eu zic sa nu faci deocamdată sex și mai așteaptă poate el îți vrea binele iar cu jeturile acele de sperma e îți zic sincer că și eu când o vad pe prietena mea că vrea așa ceva îmi vine să vomit eu, nu e excitant. Nu asculta după prietenele tale.