Bună! Hmm, dificila situația în care ești. Eu zic sa îl iei deoparte și sa discuți serios cu el. Ce o sa facă în viitor? Cine o sa aducă banii în casa? Trebuie sa fie responsabil și sa învețe mai bine. Sa facă mai multe chestionare. (pana și eu, care nu am citit cartea aia niciodată, am făcut mai multe chestionare și am reușit sa iau punctaj de trecere). Este bărbat, trebuie sa își asume asta și sa demonstreze. Sa fie curajos și sa accepte schimbări. Sa nu mai fie comod, sa accepte provocări. Spune-i toate acestea, poate mai adaugi tu ceva. Dar încearcă sa ii explici care e situația, cu argumente. Ție îți urez multa putere, ca nu e ușor. Și îți sugerez sa te gândești bine cum vrei sa îți arate viitorul. Dacă se schimba băiatul, în bine, mergeți mai departe. Dar comunicati.
Daca tot asa este, povara va cădea pe umerii tai în viitor și îți va fi enorm de greu. De la un viciu se va ajunge la mai multe. Multa putere!
El te iubeste dar nu are interes sa ridice o casa - legat de scoala poate nu se implica din cauza stresului la munca sau dezinteres. La salariile din tara nu e usor sa ai masina + copil + casa. Viata e dificila, daca nu te cearta si nu da in tine e bine altfel sant destui care isi bat femeile stii sigur asta. In caz ca dai de altul risti violenta
Cam așa. Dacă rămâi cu el, știi ce te așteaptă. Dacă îl lași, ești sigură că găsești ceva mai bun? Dacă da, știi ce ai de făcut.
Heei! Pentru mine e clar ca baiatul asta nu e ceea ce iti doresti tu, insa sa fiu sincer nu stiu cine ar fi
Spun asta pentru ca in loc sa te uiti la tine si la ce vrei tu sa schimbi, tu te uiti la el si la cum vrei sa-l modelezi dupa bunul plac, lucru care nu are sens in opinia mea
Ori placi un om asa cum este el, ori nu il placi si gata
Consider ca oamenii ca tine cauta sa aiba realtii din frica de singuratate si pentru alte interese de natura financiara sau pur si simplu din nevoie, tot felul de nevoi
Personal daca incep o realtie nu ma astept la nimic si daca regasesc in ea acele lucruri cu potential de a construi impreuna, o fac cu cea mai mare placere
Mult succes!
Ca sa ia sala spune-i sa faca cat mai multe teste drpciv. E si o aplicatie pe telefon cu numele "Chestionare auto" il va ajuta foarte mult la examenul scris. Zi-i sa faca macar 5-10 teste din acelea pe zi, nu dureaza mult, dar ii intra in cap. Aplicatia respectiva ii si arata raspunsul gresit si raspunsul corect.
Daca nu vrea sa faca singur, fa impreuna cu el, poate ii va prii. Asa mai inveti/repeti si tu legislația.
Te asigur ca va lua examenul scris daca face teste multe din acelea drpciv.
Ii faci o ditamai scrisoarea in care sa-ti scrii ofurile si du-te taica, fugi de-acolo! Verbal n-o sa inteleaga si poate-ti mai si tranteste cateva (efectul bauturii si tigarilor).