| AllinnaMarcuu a întrebat:

Buna dragilor!
Am o dilema, sunt intr-o relatie de cativa ani si ne-am despatit, luand o pauza de cateva luni. Multe lucruri au fost spuse la nervi si inaintea despartirii. Acesta s-a intors la mine, desi cateodata este totul perfect si ne merge bine, iar alteori il apuca toanele si crizele. Este foarte orgolios si ma ignora de fiecare data cand are impresia ca eu gresesc cu ceva, chiar daca eu sunt constienta ca el stie ca eu nu gresesc cu nimic. El este genul care nu arata sentimente si nu ii place sa discute despre ce il apasa cu lumea din jur si nici cu familia. Desi la inceputul relatiei totul era simplu si frumos, am fost toxici cu timpul. Acum eu incerc sa fiu calma si sa fiu rabdatoare dar cateodata nu stiu ce se intampla cu el. Stiu ca ma iubeste dar se comporta ciudat si isi schimba starea radical. Este genul care vrea sa vada ca femeia isi da interestul in comunicare si rezolvare in timp ce el face pe suparatul. Nu stiu ce sa fac si nu inteleg de ce se comporta asa. El este foarte ocupat cu munca si mereu imi repeta fara sa deschid subiectul ca el nu are timp intodeauna. Desi incerc sa il inteleg si sa fiu calma, am impresie ca nu ii place pentru ca nu ii raspund cu cearta. Sfaturi pentru un barbat orgolios?

6 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Caută altul?

| Nick007e a răspuns:

Comportamentul asta nu arata iubire sincer. Dacă iubești o persoana cauți mai întâi interesul celuilalt nu propriul interes

| NotNamed a răspuns:

Schimba.l ca e un dobitoc. El ar vrea sa stea la pat si sa le faca femeia pe toate. Cum vine asta? El sta suparatA si tu sa.l impaci...
Nu mai te chinui cu javre de.astea care habar nu au sa fie seriosi, sa se multumeasca cu ce au, sa incerce sa fie o buna comunicare intr-o relatie, sa vorbeasca coerent, logic si calm. Pe asta daca.l intrebi ce viziune are in 5 ani te ia la rost ca de ce.l intrebi de viitor, ca prezentul conteaza. Nu va inteleg femeilor ce dracului va multumeste un asa tipar de barbat. Sunt atatia care sunt seriosi, care gandesc la viitor, care vor sa fie totul perfect intr-o relatie si n.ar insela nici sa i se aseze in baston 3 colege de servici intr.un hotel la 300km de casa, insa tocmai aia mor virgini si stau sa.si caute relatii toata viata. Dupa voi astea, care va luati ultimele scursuri, faceti un copil sau doi si dupa divortati pe la 30-35 de ani cu copiii in brate. Cum mai e viata atunci? Cine credeti ca va mai ia?
Eu unul nu v.as lua desii femeia si mentalitatea conteaza dar nu.mi calc peste onoare sa-mi iau o femeie care a fost "folosita" de un gunoi, cu doi copii si aruncata pe strada.

| Sofer a răspuns:

Pentru o relație sănătoasă, evita relația. happy

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu e de tine

| bogdanmanevra a răspuns:

Pai na, daca v-ati "despatit" un meci mai prost