Consider/presupun ca de vina este caracterul tau de care dai dovada in relatiile interumane, acesta find cel al unei persoane pline de sine, ingamfat, infumurat sau altfel spus intr-un singur cuvant dai impresia de prea multa infatuare. Aceasta impresie reiese cat se poate de clar insasi din descrierea ta in prezenta intrebare. Incearca sa devii mult mai sociabil, mai prietenos, cat mai agreabil si chiar sa dai impresia de modestie si simplitate. In rest, ....multa sanatate.
^He's right, you know?
Eu am presupus doar. Insa fiecare procedeaza asa cum crede ca este mai bine pentru el. Sper ca stii zicala : "Naravul din fire n-are lecuire" dar in anumite cazuri esti obligat sa-ti modifici comportamentul pentru a deveni mai "diplomat" si sa devii expert in arta compromisului
Ziceam ca tu ai dreptate (probabil, voieam sa spun acelasi lucru).
Daca nu eram convins nu-ti raspundeam. Iti doresc sa le dai cu tifla celor care te judeca gresit si sa ai parte de satsfactii..., chiar sexuale.
Pai,daca nu stii sa le abordezi.Iti lipseste un dram de tupeu. Vrei sa vina fetele la tine?
Https://en.wikipedia.org/wiki/Illusory_superiority
nu esti cel mai ok la aspect si nici ceilalti nu sunt jale pe langa tine.
nu ai iubita ca esti lache.
Parerea mea este ca nu ai incercat sa mergi si sa vorbesti efectiv cu fetele. E mai usor sa te plangi, nu?
Man de acord cu omul asta de cand m-am dat pe baros am parte numai de fetite fine