| tiranul a întrebat:

Buna dragilor am o intrebare. Vreau sa stiu de ce nu am iubita inca, pentru ca sunt cam cel mai ok la aspect din clasa mea am 15 ani 1, 86 arat bine, nu stau prost cu banii nu sunt prea pasionat de scoala (chiar daca sunt la mate-info) si mor cand vad unii care sunt jale pe langa mine ca au iubita.Eu banuiesc ca multora le e ciuda pe mine si raspandesc zvonuri naspa despre mine, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Consider/presupun ca de vina este caracterul tau de care dai dovada in relatiile interumane, acesta find cel al unei persoane pline de sine, ingamfat, infumurat sau altfel spus intr-un singur cuvant dai impresia de prea multa infatuare. Aceasta impresie reiese cat se poate de clar insasi din descrierea ta in prezenta intrebare. Incearca sa devii mult mai sociabil, mai prietenos, cat mai agreabil si chiar sa dai impresia de modestie si simplitate. In rest, ....multa sanatate.

| BogdanYT a răspuns (pentru corbulalbrosu):

^He's right, you know?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru BogdanYT):

Eu am presupus doar. Insa fiecare procedeaza asa cum crede ca este mai bine pentru el. Sper ca stii zicala : "Naravul din fire n-are lecuire" dar in anumite cazuri esti obligat sa-ti modifici comportamentul pentru a deveni mai "diplomat" si sa devii expert in arta compromisului

| BogdanYT a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ziceam ca tu ai dreptate (probabil, voieam sa spun acelasi lucru). laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru BogdanYT):

Daca nu eram convins nu-ti raspundeam. big grin Iti doresc sa le dai cu tifla celor care te judeca gresit si sa ai parte de satsfactii..., chiar sexuale.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti prea tanar pentru asa ceva mai incolo prinzi

| darrio2007 a răspuns:

Pai,daca nu stii sa le abordezi.Iti lipseste un dram de tupeu. Vrei sa vina fetele la tine?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu ai atitudine de bad boys

| R0R0 a răspuns:

Ca tu nu ai iubita fiindca nu ai intrebat nicio fata daca vrea sa fie cu tine

| Oana92 a răspuns:

Daca spun despre tine ca esti plin de figuri si arogant, le dau dreptatewinking

| peperonies a răspuns:

Https://en.wikipedia.org/wiki/Illusory_superiority

nu esti cel mai ok la aspect si nici ceilalti nu sunt jale pe langa tine.

nu ai iubita ca esti lache.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Parerea mea este ca nu ai incercat sa mergi si sa vorbesti efectiv cu fetele. E mai usor sa te plangi, nu? happy

| horansgang a răspuns:

Degeaba, frate, daca ai toate calitatile si nu stii sa vorbesti cu o fata.

| keepcalm99 a răspuns:

Socializeaza mai mult si da-te pe barosaneala! Good luck!

| alexandru0sorin a răspuns (pentru keepcalm99):

Man de acord cu omul asta de cand m-am dat pe baros am parte numai de fetite fine big grin