| DDeenniissaaa a întrebat:

Buna dragilor.Am o problema. Am avut o relatie de 3 ani si s-a terminat. Acum sunt cu altcineva de cateva luni
. Problema este ca in fosta relatie cand eram in momentele intime lui i se scula dar in foarte scurt timp nu mai era sculata si devenea moale si bleaga cand nu ma mai atingeam de el. Acum in actuala relatie este invers totul. I se scoala.Si ramane sculata mult timp cat mai suntem impreuna.Mi se pare ciudat ca inainte imediat era moale iar acum ramane intarita si sculata. De ce? mi-e teama ca cel de acum sa nu ia ceva pastile pentru asta... sau cum altfel se explica diferenta? help me.

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ce minte poți avea... e normal, diferă de la bărbat la bărbat... să fim serioși e ceva normal!

| DDeenniissaaa explică (pentru Azµre):

Mi se parea foarte ciudata diferenta atat de mare.sad daca ma intelegi...am avut doar doi parteneri pana acum si de aceea si pun intrebarea aceasta. cum crezi ca e mai normal? ca fostul sau ca cel de acum?

| grab a răspuns:

I se poate lasa destul de repede, daca excitatia nu e continua si el mai are si alte ganduri decat corpul tau.

Sa consideri doar ca acum esti numai tu in gandul lui ar fi suficient, iar daca ia pastile, ar tebui sa iti spuna si tie cand o sa fie pregatit sa fie sincer.

Răspuns utilizator avertizat
| ErikaEri a răspuns:

Dacaq are 60 de ani, sigur ia pastile