| baby_4808 a întrebat:

Buna dragilor, am o problema... azi m-am despartit de pr. meu sad si stiu ca inca ma place, dar ce pot sa fac ca sa ma placa si mai mult si poate sa fim iar impreuna sad? sfaturi? dau funda plus vot :*

3 răspunsuri:
| vrrra a răspuns:

Hei happy. Pai incearca sa vb cu el sa vezi de ce v-ati despartit, daca il deranjeaza ceva la tine sau la relatie.

Daca nu tine incerca sa-l faci gelos aranjeaza`te, mergi cu nasu` pe sus in fata lui, zambeste mereu si daca tine la tine te va cauta.

| Mao a răspuns:

De unde stii ca a doua oara va fi mai bine? Dupa poate te indragostesti TU mai mult de el si la alta despartire vei suferi mult mai mult. Iti dau un sfat. Treci peste. Se vede ca-l placi mult si gandesti cu inima, dar uneori e mai bine sa gandesti cu mintea. Acum ar fi un moment potrivit.

| lolli_4147 a răspuns:

Sa inteleg ca v-ati despartit,dar inca te place,inca il placi?Daca esti sigura ca te place in continuare,abordeaza-l,vorbiti,analizati situatia,ajungeti la un acord comun. Ganditi-va de ce s-a ajuns la despartire,cu ce ati gresit fiecare si ce aveti de facut pe viitor,in cazul in care veti ramane impreuna. Daca nu vrei sa fii tu cea care face pasul asta,daca orgoliul sau orice altceva te impiedica sa deschizi o discutie deschisa dspre o posibila impacare,incearca sa il abordezi dintr-o alta perspectiva. Incearca sa il cauti,contactezi,in calitate de..."amica". Fii mai draguta decat oricand,aranjeaza-te cum nu ai facut-o niciodata. Incearca sa semeni in inima lui o samanta de gelozie,dar una foarte mica,atat cat sa il faci sa isi dea seama ce a pierdut,si poate ar vrea inapoi.