| Steph277 a întrebat:

Buna dragilor, am o problema in ceea ce consta menstruatia. Am 18 ani si am avut contact sexual pe 25 septembrie de atunci nu ...menstruatia nu mi-a venit din iulie, insarcinata nu as crede ca sunt deoarece contactul sexual a fost cu ejaculare afara, tineti cont de faptul ca am un ciclu neregulat, uneori imi venea o luna iar cealalta nu dupa iar imi venea luna urmatoare, una da una nu, dar acum ma ingrijorez, am o scurgere verzuie si urat mirositoare plus mancarimi

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) In primul rand trebuie efectuata un test de sarcina. https://www.youtube.com/watch?v=aWIpgoDTknk
2. ) in al 2-lea rand trebuie sa te prezinti la un laborator in care se fac analize medicale pentru a fi prelevata o proba de secretie vaginala pentru a se determina tipul agentului patogen care iti provoaca infectia vaginala
3.) In al 3-lea rand este cat se poate de necesar daca nu chiar si obligatoriu, sa te prezinti la un cabinet ginecologic pentru a fi consultata cat se poate de temeinic in urma caruia s-ar putea sa-ti fie prescris un tratament de reglare a ciclului menstrual. Sanatate!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cristitanase19 a răspuns:

Daca mi dai voie sa ti dau un sfat..ai grija cu viata sexuala..se pot intampla uneori accidente pe care la anumite varste e greu sa le depasim. In orice caz trebuie sa ne asumam raspunderea nu sa fugim de ea pentru ca o sa ne ajunga din urma pentru a ne cere socoteala. Iti doresc adolescenta linistita cu gand la studii si familie si dupa aceea la altele!