| AnielaMarinaaa09 a întrebat:

Buna dragilor. Am si eu o problema. De vreo 8 luni de zile cunosc un baiat. In prima luna am fost impreuna, ne-am despartit din diferite motive, dar am pastrat legatura ca amici. Din ianuarie, prietenia noastra s-a transformat in altceva, adica, in sensul ca de fiecare data cand ne intalanim doar noi sau suntem in prezenta unor prieteni mai apropiati, ne pupam, ne comportam ca si cum am fi impreuna, dar nu suntem. Mi-a cerut sa ma culc cu el, dar in acel moment nu eram dispusa tinand cont ca nu suntem impreuna, si nici acum nu as vrea sa fac chestia asta, dar imi doresc in acelasi timp sa o fac. Am ajuns sa ma gandesc zi si noapte la el, nu stiu ce sa fac, cum s ma potolesc. Voi ce ziceti?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pana sa-ti dai frau liber dorintelor tale, poate ne spui si cati ani ai.

| AnielaMarinaaa09 explică (pentru neutrino):

20 de ani

| neutrino a răspuns (pentru AnielaMarinaaa09):

Nu stiu de ce, dar nu cred ca este baiatul potrivit pentru a se bucura de aceasta onoare. Daca tot ai asteptat atata timp, cauta-ti unul care sa merite cat de cat.

| DulceLup a răspuns (pentru neutrino):

Nu a asteptat nimic! Scrie undeva 'virgina'? laughing)

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sunteti doi instabili, cauta de te linisteste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteni cu beneficii? Te poti arde rau scumpo. Mai bine inchei relatia cu el sau incerci sa o transformi in ceva serios pentru ca altfel el s-ar putea sa fie lasat terminat si tu cu buza umflata. Nu cred ca vrei sa fi prietena la care apeleaza cand i se scoala hormonii.

Ai orgoliu? Foloseste-l!

| trixiiie a răspuns:

Păi, asta pare o relație. Poți să te culci cu el și să devină o relație adevărată sau puteți să fiți prieteni cu beneficii. Vorbind despre ultima, eu zic să nu... Dar nah, un sfat e dat ca să vezi și părerea altora :*.

Mai bine e să faci ce simți. Adicăăă, ce se poate întâmpla?!

| Uza a răspuns:

Esti destul de mare sa iti dai seama ce vrei sa faci, sa iei singura o hotarare pentru ca tu stii ce simti, dar mai bine lasa sa treaca ceva timp sa vezi daca mai simti acelasi lucru si daca simti la fel, inseamna ca esti pregatitahappy