| Mariacccc a întrebat:

Bună dragilor, am și eu o problemă și dacă puteți sau ati trecut și voi prin așa ceva ajutați-mă vă rog sad. De un an sunt împreuna cu prietenul meu dar problema lui e ca nu are încredere in mine. Eu niciodată nu l-am înșelat și nici nu aș vrea să o fac pentru că îl iubesc foarte mult, de prea multe ori îmi zice ca se desparte de mine, ca sunt o mincinoasa, ca el e sigur ca l-am înșelat... țin să menționez eu i-am dat toate conturile mele, pentru ca nu am nimic de ascuns și când ne vedem mereu are dreptul sa se uite la mine in telefon. Când suntem împreuna mai totul e bine și frumos și mereu sunt împreuna cu el când putem sa ne vedem și când suntem la distanță, adică mai tot timpul am fost la țară de când a început vara pentru ca trebuie sa vin cu ai mei, totul e un calvar, ne înjuram, nu avem încredere... Mi-a zis ca vrea sa se despartă de mine pentru toate minciunile mele, dar eu nu l-am mințit și îi sunt fidela 100% sad, nu stiu ce să mai fac să nu-l pierd pentru ca îl iubesc foarte mult și cred ca și el la fel pentru ca ce a făcut el pentru mine nimeni nu a făcut niciodată. Imi puteți da niște sfaturi va rog frumos? Am ajuns la dispersare ca de fiecare data sad sunt distrusă complet.

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Asta e genul ala de relație toxica de care trebuie sa te ferești.
Ii dai telefonul tău ca la politie sau ce?
Omul are pitici pe creier în mod clar și tu stai și suferi.
Va înjurați. De ce? Pentru ca el spune ca minți fără motiv și tu spui ca nu?
Ce dzeu relație e asta? Cu amenințări, control, șantaj emoțional, înjurături, teama de abandon?
Nu duce nicăieri. Fugi cât mai poți pana nu devine mai rău

| corbulalbrosu a răspuns:

Din nefericire pentru tine, te-ai atasat sentimental si sufleteste de un individ care este bolnav psihic. Gelozia este o boala psihica incurabila degenerativa, care se acutizeaza cu timpul pana ce devine toxica, insuportabila. Daca nu vrei sa-ti traiesti intreaga viata intr-un continu cosmar, ar fi cazul sa-l paraseesti. Cu cat o vei face mai repede cu atat va fi mai bine. Si pentru el dar mai ales pentru tine. Sanatate si mintea de pe urma!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Gelozie acută. Se vindecă greu sau deloc.
Te distruge. Decât să plângă mama ta, mai bine să plângă mama lui.

| Andreeush a răspuns:

Dacă el nu are încredere în tine și te face mincinoasă atunci e clar că nu te iubește.
De ce mai stai cu el?
Probabil vrea să se despartă de tine și de asta îți zice că îl minți.

Răspuns utilizator avertizat
| darky83 a răspuns:

Inca nu i-ai spus de relatia noastra de 4 luni?