| Sdkl a întrebat:

Bună dragilor. Ce să zic, am o ditai problema în "dragoste". Încerc să vă povestesc cât mai pe scurt kiss

Am o relație de un an și 2 luni cu iubitul meu, a fost un an minunat și cu certui că nah' toată lumea are. Însă în utimile două luni ceva numai merge bine. Pentru orice mic gest sau supărare eu sunt de vină în fața lui pentru orice. L-am iertat o dată, de două, de trei, dar până când? S-a obișnuit că eu îl iert mereu și mă c-am luat drept proastă însă ieri a fost picătura care a umplut paharul, numai suport situația asta că orice aș zice pentru el să nu conteze și că din orice mic gest eu să fiu cea vinovată. Oricum 2-3 zile nu vreau să-l mai sun numai vreau nici mesaje nici nimic. Vreau să mă linistesc că poate acum gândesc și la nervi și supărare și să iau o decizie dacă mai merită să îl iert. Țin să vă precizez că mi-a mai greșit odată urât tare (cu o fată) și l-am iertat, am zis că toată lumea merită o a doua șansa. Dar acum? Voi ce spuneți? Ce să fac? O vorbă bună! Funda, vă mulțumesc mult. sad

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Cred ca e momentul sa il pui la respect, ori isi baga mintile in cap ori final de relatie

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand greseste cu infidelitatea nu se iarta nici prima oara, nu e omul potrivit cel mai sigur niciodata nu va avea o femeie la casa lui.

| neutrino a răspuns:

Daca tot l-ai iertat de 2-3 ori pana acum, atunci cu siguranta ca merita si a doua sansa.

| SkyPilot a răspuns:

Din ceea ce povestesti, as zice ca nu mai simte mare lucru pentru tine. Sta cu tine pentru "beneficii" (nu neaparat de natura sexuala, pot fi si sentimentale) dar daca apare alta, te pupa dulce!

| Sdkl explică:

2-3 zile era acolo, da' m-am grăbit. Iertare!

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru Sdkl):

Hai cu mine sa te razbuni.