| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor!
Întrebarea mea pentru azi este următoarea:
Dragi domni/doamne / domnișoare/ voi ați fi de acord sa faceți sex de la prima întâlnire sau ați făcut sex de la prima întâlnire?
Pentru ca eu nu sunt de acord cu asa ceva mai ales ca poate nici nu cunoașteți persoana respectiva și nu știți exact ce intenții are, dar asta e doar strict părerea mea personală!

40 răspunsuri:
| vodami92 a răspuns (pentru iulia0514):

Pai da! eu ce zic spun! dar nah nu are cine sa ma inteleaga! ori sunt eu greu de cap!

| Mosotti a răspuns (pentru iulia0514):

Mda, ca daca e inconstient bagata educatia, chiar daca constient validezi ce am zis si ti se pare si tie logic, adica simti tu ca asa e, nu ca am zis eu si atat, tot te opreste ceva din interior sa faci asta, iar daca faci, o sa te simti nasol psihic.

De aia am zis la mai multe ca nu depind de noi multe.

Ca sa vezi ce putere are educatia (propaganda, indoctrinarea in alte cazuri), pe asta se bazeaza si maharii sa manipuleze lumea.

Asa si arabii se sinucid pentru alah, deci educatia a invins si instinctul de supravietuire care se zice ca e extrem de puternic.

| RAY a răspuns:

Sunt de acord cu afirmația ta

Pentru ca eu nu sunt de acord cu așa ceva mai ales ca poate nici nu cunoașteți persoana respectiva și nu știți exact ce intenții are, dar asta e doar strict părerea mea personală!

| iulia0514 explică (pentru Mosotti):

Eu am avut poate prea multa libertate dar tot nu am făcut ce ma tăia capul ca am fost învățată ca doar eu sunt responsabilă pentru ceea ce fac și în caz de ceva eu voi fi ceea ce plătește

| iulia0514 explică (pentru RAY):

Fiecare avem păreri diferite și suntem liberi să ne spunem părerea!

Pai daca faci ceva nasol, normal ca tu vei plati, e corect asta.
Mai bine ca nu ai facut chiar ce te taia capul, ca puteai face prostii.

| RAY a răspuns (pentru iulia0514):

Ai dreptate în ceea ce spui,e un străin, sunt povesti cu tinere omorâte cu ajutorul tinder, lumea e periculoasa, misogini, obsedați sexuali pshiopati, frustrați, gunoaie umane

| iulia0514 explică (pentru Mosotti):

Ohoo și încă câte prostii laughing din fericire mereu am gândit logichappy

| iulia0514 explică (pentru RAY):

Corect, din păcate cazurile de genul asta sunt în creste de la o zi la alta și cel mai trist este ca nici nu învățăm nimic din asta!

Pai normal ca trebuie sa gandesti logic, altfel ai probleme.