De ce, daca va înțelegeti perfect? Știi ce șanse sunt sa găsești pe cineva cu care sa te înțelegi perfect?
Aici este vina ei ca nu acceptă o persoana cu handicap, iar ca ea sunt multe femei in Romania, multe care viseaza la feți frumosi cu bani cu masini dar care sa arate ca Arnold, si sa fie plini de bani, e, atunci sa mai astepte sa mai viseze.
Nu este treaba ta sa ma judeci, este viata mea si deciziile imi apartin.
Bună! Gîndeste te ca bolnavi suntem toti, si tu daca faci toate analizele sigur ai ceva, acum băiatul cu care te ai combinat ce boli are? Fizice psihice? Daca tu te intelegi bine cu el faptul ca tu vezi ca are boli il marginalizezi din start, tu nu accepti asa ceva, tu vrei o persoana 100% sanatoasa, caracterul lui este mult mai important decat aspectul fizic, dar asa suntem noi oamenii ne uitam mai intîi la fizic sa arate bine, voi femeiile vrei barbati frumosi inalti musculosi, bruneti, noi barbatii la fel vrem femei frumoase blonde cu ochi albastrii, acestea sunt fantezii, in filme gasesti perechea ideala, in realitate nu există asa ceva, nici femeia perfecta nici bărbatul poerfect nu există, si atunci tu renunti la acesta ca este bolnav si dai de unul violent bătăuș care este sanatos tun. Ce varsta ai?
Nu înțeleg de ce vrei sa te despărți de el dacă ai aflat ca e bolnav, înainte sa ști ce probleme are presupun ca v-ați înțeles bine și acum ca ai aflat gata a dispărut și marea dragoste!?
Poate te mai gândești.
Dacă persoana asta are să zicem o problemă dar nu este huge, și în ciuda ei, tu te înțelegi mai bine decât cu una normală, chiar contează că are o problemă? Adică pot înțelege dacă tipul ar fi super violent și ți-ar fi frică lângă el. Dar cine nu-ți garantează că nu o să ajungi să ieși cu unul perfect și apoi te trezești că e dependent de alcool, dar la modul rău și când se îmbată de uită de tot te bate sau chiar unul care pare perfect la trup și la atitudine la prima vedere și după afli că e psicho și te ucide?
Așa poate tipul ăsta cu ADHD poate doar are momente de agresiune dar e super în rest ca și om.
Draga mea tu nu imi cunosti fostul prieten si ce alte probleme de sanatate mai are in afara de ADHD.
Si are si anumite probleme de comportament in societate.
Hei, aici așa este, noi tindem să sărim cu sfaturile, dar noi nu suntem în situația ta, asta este real, vreau să-ți mai las în gând că in final este viața ta, girl, și decizia finală îți aparține iar ca să vezi că eu totuși sunt pur obiectivă, dar cam m-a prins ideea scrisului și a sfătuitului ăsta dă-mi voie să-ți scriu aici două argumente contrare și pe care îl alegi tu știi.
Ceea ce am spus eu este real și aia, să nu dai cu piciorul la ceva bun doar pentru ceea ce are el. Dacă are ADHD și doar atât sau chiar și peste de ar avea, dacă tot tu spui că te înțelegi cu el, e ok, să rămâi cu el.
Un alt argument ar fi că dacă tu crezi că nu faci față lui, comportamentului lui, relației ăleia poți să ieși din ea, în final trebuie să te gândești la tine și la sufletul tău, să ți dai voie să pierzi pe alții chiar dacă te regăsești pe tine.
Ar mai fi și argumentul că ar fi ușor greșit, să zicem că în secolul ăsta egosit nu ar fi ceva așa rău, dar totuși pentru God ar fi ceva rău să părăsești un om la ananghie, să părăsești omul ăsta doar pentru că nu e din specia asta perfectă, normală, nu e să zicem un bărbat Alfa. Iar mă repet dacă tu zici că totuși te simți bine cu el.
Alt argument ar fi și faptul că dacă el are un comportament mult prea diferit și o duce în agresivitate, nici aici nu ar trebui să-l părăsești dar să ai și în vedere că agresivitatea acceptată în relații duce la un bulgăre de agresivitate, naște monștrii și nu aș dori să fii nici o tipă din cele pe care le văd mereu la TV, că a fost ucisă de soț. Eu nu mă simt femeie prin nimic, nu vreau însă să fiu nici bărbat, nu mă consider nici vreo feministă din asta care-și cere drepturile, dar știu sigur că am o dorință imensă de a le vorbi femeilor din întreaga lume și de a le lăsa mesaje despre violența domestică, conjugală. Sunt susținătoare înflăcărata a femeilor independente și a femeilor care au tupeul, curajul și bunul simț, ba chiar, să renunțe la o relație violentă, brutală, și orice ar încerca să repare în viața asta, să fie conștiente că un singur lucru nu poate repara, pumnul bărbatului și monștrii lui.
Sper că nu am vorbit atât de dragul de a vorbi sper că ți-am dat reperele necesare pe care să le ai în vedere atunci când decizi să faci pasul despărțirii. Sper să le ai în vedere pe toate și să le treci prin analiza proprie. Deși din răspunsul tău, nu știu de ce dar feeling-ul meu îmi spune că totuși tu mergi sigur către direcția despărțirii. Dar orice alegi sper să fie conștient și cât mai adevărat. Să simți ca tu ai ales aia, să-ți asumi aia și să fii împăcată cu tine.
Nu las un om la greu, am facut tot ce mi-a stat in putinta sa il ajut.
De restul se pot ocupa doctorii de specialitate.
Asta este altceva, am argumente pro si contra.
Situatia este delicata de aceea am cerut putin mai multa grija si afectiune.
Multumesc frumos pentru intelegere!
De ce sa pierzi timpul cu o persoana bolnava esti tanara frumoasa ai viata inainte traieste viata ca nu se stie cate zile ai
Este foarte important, sa îl validezi înainte sa ii spui ca va despartiti.
Scrie-mi mesaj ca să îți spun cum?