Imi pare rau, si eu cred ca lui nu i-a placut de tine, cel mai bine ar fi sa uiti de el, pe mess pune-te pe invisible si pe el muta-l mai catre coada listei, sa nu-l mai vezi, sau chiar sterge-l din lista.
Eu zic sa o lasi moarta, nu il interesezi
totusi incearca sa intri pe el sa il saluti, sa il intrebi ce face sa va gasiti subiect de conversatie.
daca dupa cateva hai sa zicem ore se aprinde discutia si a doua zi el te baga in seama e semn clar ca incepi sa ii placi. fa in asa fel incat sa intre el pe tine daca nu si nu stergel frumusel din lista ca sa nu il mai vezi online si gata.cauta-ti pe altcineva de care sa te indragostesti
Poate nu i-a placut de tine fizic.Pe mess ai tupeu sa zici orice, sa dai o poza in care ai iesit mai bine. Eu zic sa il uiti . Daca nu tea bagat inseamna asta e un semn cert ca nu mai e interesat.
Hi! iti dau o parere scurta care ar trebui sa o ia ca exemplu si alte persoane cu aceeasi intrebare. Sincer daca tie iti place, nu te poti gandii numa la el, nu stii daca te mai place sau nu, daca te'o placut ...etc. ce ii asa de greu sa vorbesti cu el, sa il intrebi frumos. O simplu conversatie te poate lamurii si atunci o sa stii daca ii de bine sau de rau! daca sa il uiti sau daca nu! Numai bine si succes!
Buna Alexandra, parerea mea eu decat ma pun in locul tau...sincer tie ti a parut un baiat de treaba pe mess si mai ales cand te-ai vazut cu el. dar el se pare ca este ăutin cu gandul intralta parte nu stie ce vrea sau este mai timid sau poate nu te place tia ramas gandu la el pentru ca tea placut mult de el ca si cum imi place mie de o fata acum mult ma intalnesc cu ia si dupa nu mai da niciun semn de viata adica este ceva ori ca nu ma place ori ca nu i-am facut o inpresie buna etc. asa si cu tine eu zic sa-l uiti incet incet...sau cine stie poate intr-un final va combinati dar asa ceva trecator mai mult o copilarie cum este la liceu na acum pup ady bz.
Draga daca el a avut reactia asta de a vb putin cu tine du pa ce v-ati cunoscut atunci e logic ca el nu te place dar daca tu nu til poti scoate din gand incerca din nou bagate in seama pe mess nu-l lasa in pace salutal intreaba-l ce a m-a facut cum a terminat scoala... fate ca te intereseaza o melodie sau ceva si ii ceri lui daca are si asa iti dai seama cat de cat daca ii place de tine dupa cum iti raspunde fi un pic mai indrazneata si bagate in seama cu el cerei si tu numarul de tel a si nu uita sai bati apropou adica sa il intrebi... daca il deranjezi sau daca nu se supara iubita lui asa iti dai seama daca are pe cineva sau nu
ceaw bafta sper sa fie de folos
Pai... Dupa mine e foarte simplu! Daca ai cazut, te ridici, daca iar ai cazut, iar te ridici! Nu cred ca este ceva normal sa lasi timpul sa treaca pe langa tine. Pentru ca, mai incolo ai putea sa regreti si gandul ca nu ai incercat din nou te va macina dar probabil va fi prea tarziu... Si inca un lucru: E mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut!