| Denisa_8061 a întrebat:

Buna dragilor happy O intrebare:am 16 ani, prietenul cu doi ani jumate mai mult si avem relatie de 3 luni.Vi se pare ceva anormal daca ii permit sa ma atinga? sa ma mangaie? sa ma sarute peste tot? (ma rog nu chiar peste tot) dar sa existe tandreturi dinacestea intre noi? fara a ajunge la relatii sexuale? pentru ca nu sunt pregatita pentru asa ceva

Răspuns Câştigător
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

E normal. Asa imi facea si iubitul meu, daca ajunge la mai mult ii zici STOP nu vreau. El ma mai saruta pe gat, imi pune mana pe sanii iar eu ii trag o palma peste fata. E normal, se joaca si el.Si eu tot 16 ani si nu sunt pregatita. Spune`i ca nu vrei mai mult si ca sa nu incerce ca nu o sa reuseasca!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Normal nu pentru ca tu esti minora si el comite o infractiune de pedofilie asa ca asteapta sa fii si tu majora apoi faci ce vrei.

| Karizma a răspuns:

Pai ar trebui ca voi doi sa vorbiti deschis si sa ii spui ca sa mai asteptati putin, pana impliniti si voi ceva mai mult si supa sigur te obisnuiesti si incearca asa ii intrii in joc poate asa...te obisnuiesti.big grin
Baftawinking

| Mao a răspuns:

Nu e nimic anormal.

| Silvya18 a răspuns:

E destul de normal, daca tu vrei asta nu ai de ce sa te ingrijorezi. :*

| saby26 a răspuns:

Nu este f normal pentru varsta ta si chiar daca ti-ai incepe viata sexuala nu este nici o problema pentru ca si medicii recomanda fetelor varsta minima de asi incepe viata sexuala este de 16 ani dar nu mai devreme

| kittykat a răspuns:

Atata timp cat tu te simti bine e ok! happy

| Denisa_8061 explică:

Am discutat despre o posibila relatie sexuala.si am spus ca e prea devreme. Insa am pus intrebarea asta pentru ca nu vreau sa ajunga sa profite, si sa vrea tot mai mult daca eu ii permit sa faca asta. De asta intrebam dace e ceva anormal.sau pur si simplu ar trebui sa am incredere in el?

| Denisa_8061 explică:

Am discutat despre o posibila relatie sexuala. insa am spus ca e prea devreme si ca nu s-ar pune problema de asta. Dar nu vreau sa ajunga sa profite si sa vrea tot mai mult daca eu ii permit sa faca asta.ar trebui sa am incredere in el? e ok?

| iubesc a răspuns:

E ok

| Madalina_7770 a răspuns:

Buna eu cred ca e mormal, daca el vrea mai mult spune-i ca nu esti pregatita si poate te intelege. Bafta:X:X