Stiu cum e,la fel am patit cam ca si tine,insa eu nu am vorbit cu el sa clarific lucrurile si le-am lasat asa si imi pare rau ca nu am putut sa discutam despre relatia noastra,asa ca vorbeste cu el, spune ce simti pentru el si sa se decida daca te place sau nu, iar daca iti mai da vreun raspuns la vrajeala:da-l dracu, stii cati baieti sunt? multi, asa ca ai de unde sa alegi unul mai "rasarit"
Daca se comporta ciudat si zici ca este mai "rece" cu tine, pune vreo prietena sau prieten de-al tau sa se uite dupa el. Daca ti-a trimis mesaj cum ca ar fi zic la caterinca ca te iubeste, in locul tau nici na-s mai vorbi cu el.Si-a batut joc de sentimentele tale.
Nu trebuie sa plangi dupa trecut. Conteaza ce se intampla in prezent. Problemele acestea de relatie se rezolva cel mai bine vorbind. Incearca sa prinzi un moment oportun, in care amandoi sunteti deschisi, si sa-l intrebi exact de ce se comporta asa. Daca el nu este sensibil, sensibilizeaza-l tu. Afla care este problema, si incearca s-o rezolvi, caci altfel nu veti face decat sa traiti in nesiguranta impreuna.
Mutubal întreabă: