| anonimusss95 a întrebat:

Buna dragilor! Recent am avut contact sexual cu un prieten. Ne-am simtit foarte bine, ne-am sarutat inainte, ne-am mangaiat, in fine, a fost frumos, totul a decurs minunat. problema e ca s-a terminat foaaaarte repede! Din ce cauza? Sunt eu de vina pentru ca sunt nepriceputa in domeniu? laughing va rog, e important!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai nici o vină, stai LINIŞTITĂ!

El s-a excitat foarte tare şi nu s-a mai putut abţine.

Oricum, dacă ( pe viitor ) vă doriţi ca actul sexual să dureze mai mult, atunci să se masturbeze ( până ejaculează ) cu 10-15 minute înainte de actul sexual.
Sau, dacă nu te "deranjează", poţi să-i faci tu un sex oral, în cadrul preludiului, până când ejaculează - atunci la contactul sexual vaginal va REZISTA mai mult!

Atenţie : NEAPĂRAT să folosiţi prezervativul la actul sexual vaginal.

Toate cele bune.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

A fost vina ta[in sensul bun] pentru ca el s a excitat atat de tare ca s a terminat asa repede

| Ycu a răspuns:

Ejacularea precoce este foarte rar o problema patologica si cel mai des din cauza lispei de experienta (a barbatului, mai ales), insa il poti ajuta acoradandu-i incredere si prin multa comunicare cu partenerul, in timpul actului sexual incercati sa schimbati pozitiile de cate ori este nevoie, sa alternezi penetrarea cu sexul oral, puteti alterna protectia cu amanarea ejacularii prin durex performa, care are un lubrifiant special care creste durata actului sexual, il poti pune sa incerce exercitiile kegel, google it pentru informatii, care se rezuma la serii de exercitii de contractie a muschilor pe care ii folosesti cand urinezi(exercitiile astea le poti face si tu, pentru a ajunge la orgasm mai rapid).Nu va sfatuiesc sa apelati la pastile si spray-uri pentru ca puteti regreta mai tarziu.

Take care. Cheers.

| sorin_6068 a răspuns:

Daca e mic de varsta 14-18 ani se mai intampla cand faci sex cu o partenera noua sa nu-l tina prea mult daca dupa 3-4 partide se intampla la fel atunci el are o problema

| Baiatu_Lu_Buze_Marius_1994 a răspuns:

Buna, nu stai linistita nu este vina ta, cel mai probabil nu ati mai avut contact sexual, i-ar se excita repede inca nu sa obisnuiit cu tine, P.s : asa suntem toti barbatii cand avem o femeie noua in pat ne excitam la nebunie laughing. Ma rog acordai ceva timp minim o luna si ai sa vezi ca treptat treptat se va termina mai greu, Ori cand '' ii vine '' sa se opreasca sa faca o pauza 1 min. Numai bine funda?

| xRomanianGirlx a răspuns:

El e nepriceput si s-a "excitat" prea repede. nu-l tine mult.el e problemahappy

| anonimusss95 explică:

Nu, nu era virgin! Totusi, care a fost cauza?