M-a bufnit râsul când ţi-am citit ''povestea''. Nu prea văd că o să rămână doar la pupici ţinând cont că are 22 de ani. Ce caută aşa serios la o copilă de 16 ani care crede că zodiile influenţează o relaţie? Astea sunt nişte aberaţii!
''de ce am eu parte tot timpul de suferinta?'' - Cât de patetic... Tu suferi pentru că ăla te-a vrăjit şi poate se distrează cu altele în timp ce tu ''suferi''? Ştii măcar ce este suferinţa? Alţii plâng şi suferă lângă o piatră de mormânt şi tu te întrebi de ce suferi tot timpul. Alţii plâng lângă o persoană bolnavă şi încearcă din răsputeri să fie puternici în faţa necazului.
Voi, prinţeselor, aveţi tot ce vă doriţi. Dar, vă plângeţi că aveţi parte de suferinţă din cauza băieţilor.
Când o să te părăsească bărbatul şi o să rămâi cu un copil de mână, atunci o să înţelegi adevărata suferinţa.
Bravo! Ai zis ce trebuia sa zic eu! As mai competa putin, la 16 ani ar trebui sa te preocupe scoala mai mult, nu baietii, El are o varsta, acum nu stiu ce asteptari ai de la un baiat, daca vrei sa faci sex cu el cat mai repede, sau nu vrei acest lucru, nu stiu, dar dupa parerea mea o persoana nu ai cum sa o cunosti atat de bine intr-un timp atat de scurt, uneori nu poti cunoaste intr-o viata, si tu? A spus niste aberatii ca vrea o relatie serioasa, etc, doar el stie ce-i in capul lui, ti-a spus cat mai multe, iar tu fiind naiva l-ai crezut, apoi ai sa te plangi ca te-a violat sau mai stiu eu ce, eu iti spun sa mai acorzi timp pentru asta...
Poate are o problema, si eu sunt cu o balanta intr'o relatie si sa stii ca depinde mult si asta, ele sunt mai reci asa de felul lor, sunt iubareti si nu cauta doar sex, dar se lasa greu, eu zic sa il lasi sa te caute un pic sa vada ce are langa el si sa pretuiasca, daca nu rezisti terorizeaza'l cu nr ascuns si vezi daca asa raspunde
Daca ai gandi rational tiai da seama ca un barbat nu vrea altceva de la o fata de varsta ta decat sex, ce relatie frate daca vrei o relatie isi iei o fata matura macar de varsta lui cu un,doi mai mic ca el, astea sunt vrajeli ce era sa spuna,vrea sex apoi pa, te inteleg ca suferi dar ascultati si tu ratiunea din tine aia ce spune? te va cauta sau va avea pe alta pe care o pacali ca pe tine, e adevarat ca si el e un porc mincinos,dar sexul cu o fata de varsta e ceva deosebit,ce naiba esti jucarie sexuala fi femeie nu un obiect sexual, degeaba i spui ca nu fac sex cu tine o luna,doua, trei tot veti face apoi pa si apropo tu te vezi casatorita si cu copil deja? esti tanara traieste viata, distreaza-te, invata la scoala, o meserie ceva, daca tot vrei sex e ok esti tanara dar nu te pacali singura ca ala vrea ceva serios
1. De ce ne-ai spus ce zodie esti, respectiv e. Nu-i pasa nimanui de asta.
2. Diferenta dintre voi e cam mare.
Daca te place, o sa te sune el. Stai linistita. Poate are o problema.
1.Initial am citit doar 4 randuri, dar dupa ce am vazut comentariile am citit tot.
2.Ce aberatie, tipul e cam mare pentru tine.
3.Cine stie, poate s-a sucit in legatura cu seriozitatea!
4.Sa zici mersii si sa iti vezi de treaba ta ca e mare!
Din moment ce nu e in stare sa isi gaseasca o prietena de varsta lui cu care sa aiba o relatie serioasa, tu ce crezi?
Lasa-l si cautati un baiat de varsta ta.
Cat despre zodii, balantele te duc cu vorba grav de tot. Ei sunt mai cerebrali si aerieni, e greu sa se deschida sentimental. O balanta are nevoie constanta de comunicare, Daca nu te cauta, nu e interesat de tine.
Sa iti zic ceva... nu am citit tot mesajul dar faci cam asa. Tu esti tu. Analizeaza situatia si daca merita sa lupti pentru el atunci fa-o, daca nu, rupe orice legatura cu el(absolut tot, poze, mesaje, etc)
BAfta!
Daca vrea o relatie cu tine te ba cauta el... daca nu inseamna ca ai crezut vrajeala lui...mai bine nu il mai cauta ca sa nu te mai umilesti in fata lui ca nu merita...lasa timpul sa decida... daca e scris sa fiti impreuna mai devreme sau mai tarziu veti fi....eu nu cred ca esti indragostita de el doar ti s-a pus pata pe el si atat