Buna, draga mea!
Faptul ca nu stii ce sa faci, denota ca nu esti pregatita psihic.
Iar cat timp nu esti pregatita psihic si fizic sa iti pierzi vierginitatea, dupa iti va fi foarte greu.
Zici ca acum nu ti-ar fi greu daca v-ati desparti, dar ca daca ar fi primul, ti-ar fi. Vezi? Tocmai in asta consta acea pregatire. Sa fii pregatita inseamna ca faci pasul asta chiar daca maine va puteti desparti, iar tu sa nu te simti folosita. E foarte important sa simti ca iti doresti, nu sa faci asta de teama ca o sa-l pierzi. Faptul ca i te oferi nu trebuie sa te determine sa crezi ca va trebui sa ramana toata viata langa tine. Sunt si cazuri, dar mai rare.
Vei ramane cu o amintire urata a primei nopti de dragoste ( daca faci asta doar pentru ca trebuie), durerile vor fi mari din cauza ca nu te vei putea dedica actului sexual oricat te-ar atrage de mult.
Baiatul asta al tau te iubeste, te-a asteptat, dar tu nu pari a fi pregatita.
Stii cand o sa fii cu adevarat pregatita? Cand vei initializa tu sa faceti asta.
Succes!
Nu ma simt pregătita, sunt momente, in care vreau sa imi pierd virginitatea doar ca aceste gânduri dispar repede... inca nu stiu ce sa fac. poate ar trebui sa mai astept putin... In caz ca o sa ne despartim nu vreau sa sufar si sa imi fie greu sa trec peste.
E ciudat, in decembrie implinesc 18 ani iar prietenele mele si-au inceput viata sexuala de la 14 ani )
Am fost dezamăgita de primul meu prieten, mi-a cerut sa fac anumite alegeri... Iar acum tot ce vreau e sa îmi fie bine mie, nu vreau sa regret mai tarziu daca o sa iau in momentul asta decizii pripite.
Certurile nu sunt grave... el e cam posesiv si nu imi place lucrul asta ( il deranjează si cand plec cu prietena mea la cumpărături )
Sincera sa fiu chiar imi iubesc prietenul si nu, nu imi place de un alt baiat doar ca, ti-am zis, e cam posesiv... lucul asta ma face sa imi doresc pe altcineva si chiar in unele momente ma plictisesc
Știu asta doar ca e viata lor,
Mai fac anumite glume... gen ( Nu vorbiti prea multe prostii, totusi avem o virgina in grup )
Nu stiu daca sa imi pierd virginitatea... La jumatate de an de relatie i-am zis ca nu pot sa fac asta ca nu sunt pregatita dar in schimb il las sa se duca la altele pentru ca il inteleg ca are nevoile lui... dar el nu a vrut sa se duca
Crezi ca ar trebui sa ii zic sa nu mai continuam relatia?
De ce sa inchei relatia cu el, doar pentru ca nu vrei sa incepi viata sexuala? Nu face asta! E o prostie. El te iubeste, e dispus sa te mai astepte, nu te-a fortat si nici nu te-a pus sa alegi. Nu-ti mai face ganduri negre. Spune-i ca inca nu te simti pregatita sa faci acest pas. Ori ar mai fi o varianta: dormi cu el si vezi ce simti...luati-o usor.
De ce nu-i spui asta,cu timpul asta te va indeparta de el,si eu am avut relatii,prima iubita eram posesiv,nu aveam incrdere in ea,eram obsedat de ea,aia nu-i iubire e obsesie, nu-i buna obsesia sincer nu-i deloc buna, te inteleg nici mie nu-mi plac astfel de persoane, nu crezi in cineva lasa-l asta e, asa am facut si eu si mi-a fost bine
Ce sa regreti? Il iubesti, il apreciezi. De fapt tu ascunzi ceva. Da-i pace baiatului, nu-l mai chinui. Ii zici sa mearga la altele pentru ca si tu esti posesiva, stii ca e prostul tau si nu face acest lucru. Daca l-ai prinde cu altele ai da vina pe el ca nu te iubeste si alte cacaturi. E imposibil sa fi atat de indiferenta in timp ce tu il iubesti si esti cu el. Tu fiind capabila, refuzi sa ii oferi ce are el nevoie. E datoria ta. Nu stii sa fi responsabila intr-o relatie. Stai singura pana inveti asta.
Un an si jumatate te-a asteptat incredibil si nimic,e si normal sa fie frustrat omul el are nevoii sexuale ca orice om indiferent de sex, parerea mea e ca sa complicat aiurea tia luat o fetita langa el la varsta lui,o fetita care e nehotarata in loc sa aleaga ceva matur,fac pariu ca daca te atragea sexual o faceai de mult adevarul e ca ai stat cu el din mila si stai in continuare,posibil e un baiat cuminte,timid,serios, sincer, rabdator care respecta femeia ca e om nu obiect sexual e asta voua nu va place, sigur va veti desparti si vei gasi tu un smecheras, curvar de cartier care te va face in cateva zile mai ales in perioada de ovulatie maxima, sfatul meu lasa-l ca nu-l iubesti de fapt fi sincera cu tine insati cand iubesti te daruiesti persoanei iubite
RAY25TM,aici te contrazic din ce ai raspuns tu pari a fi un baiat doar disperat dupa sex si atat, nu ai de unde sa stii tu daca il iubeste sau nu.....Intr-o relatie chiar nu conteaza varsta si nu consider ca el s-a complicat aiurea cu ea, din cate am citit nu o forteaza sa faca acel pas daca nu e pregatita.Eu chiar apreciez tipi ca el, care nu trag de prietenele lor pentru un act sexual
Buna
Si eu il apreciez ca m-a așteptat atat de mult si încă ma mai așteaptă.
Nu stau cu el din mila cum s-a zis mai sus doar ca nu ma simt pregătita. nu vreau sa regret mai tarziu.
Bananacantareata87 întreabă: