Buna . Sa stii ca exact asa mi s-a intamplat si mie! Nici eu nu stiam ce am... ce am patit, dar am decis sa nu mint acel baiat, si i-am spus ca nu ma mai simt atat de bine in preajma lui, si ca mi se pare ca nu ne potrivim. stiu ca e trist, dar e mai bine sa iei o pauza asa am facut si eu inca sunt in pauzi si imi place mai mult asa...pana cand voi gasi un baiat de care sa imi placa cu adevarat.:* sper ca te-am ajutt, si nu te simtii descurajata. Vorbeste cu cea mai buna prietena a ta, si distrativa im[reuna. nu uita: best friends are better than boyfriends
In momentul de fata simti ca iti e dor de el? Simti ca il vrei langa tine? Iti era mai bine cu el sau iti e mai bine singura? Pune`ti mai multe intyrebari de genul asta si o sa-ti dai seama daca il iubesti sau nu. sper sa`ty fi fost de ajutor.pup:*
Eu cred că deja ţi-au revenit sentimentele pentru el. Dar pari " indecisă ". Acum îl vrei, acum nu. Eu îţi spun să te hotărăşti repede . Fi cu el dacă şi el te iubeşte / place.
Poi tu nu mai esti indragostita de el, dar esti foarte egoista(intr-un sens bun) si chiar daca nu il iubesti il vrei doar pentru tine...
Probabil te-ai obisnuit cu el, a intervenit monotonia.Pauza asta e cea mai buna, te va face sa intelegi daca il mai iubesti sau nu.