| Blaxyblack a întrebat:

Bună dragilor,

Vreau câteva răspunsuri. Am avut câteva relații în trecut care m-au dezamăgit total, făcându-mă sa fiu foarte închisă în mine când vine vorba de relații. Acum doi ani în urmă l-am cunoscut pe actualul meu logodnic care este un om superb. Dar este puțin și toxic fiind uneori prea gelos. Nu înțeleg de ce nu simt ceea ce simte el, sunt atașată de el dar nu am sentimentele alea nebune de fluturi in stomac… la capitolul pat sincer? Nu știu ce să zic. Nu prea îmi vine. Nu știu ce să fac. Trăiesc cu un sentiment ciudat de vinovăție combinat cu ură de sine deoarece mă învinovățesc ca îmi bat joc de un om bun. în schimb trăiesc încă în trecut și mă gândesc la un fost iubit de-al meu… și la scenele avute în pat împreună

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Simti dorul cuiva pentru ca simteai ca este singura persoana care te cunoaste cu adevarat. Da, poti sa ai momente private cu un om si totusi sa nu te cunoasca nici macar putin, iar in viata persoanala, niste sfaturi de la niste straini nu trebuie considerate bun augur, este viata ta, daca tu consideri ca fostul poate fi recucerit si poti mentine asta, atunci fa-o, daca nu iti poti imagina asta, atunci poti ramane cu actualul chit ca vei fi mereu cu gandul in alta parte si nu simti ca traiesti momentul.

Eu unul mi-as creea trecutul si uita viitorul.

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Lasă gândurile pentru fostul iubit și atașează-te de actualul iubit ca poate este mai bine cu el decât cu celalalt.

| Blaxyblack explică (pentru Emilian65):

Ai foarte mare dreptate…

| Kufu95 a răspuns:

Nu are rost să stai cu un om toxic și gelos.

| Blaxyblack explică (pentru Kufu95):

Mulțumesc mult pentru ca ești direct

| dragodana a răspuns:

Salut!
Uite asta inseamna chimie.dar si prostie.
Nu ai chimie cu actualul.Te simteai bine cu fostul.Gelozia logodnicului te indeparteaza.
De ce esti cu actualul? Daca iti este logodnic inseamna ca te-a cerut.de ce ai acceptat?
Cea mai mare prostie sa traiesti in trecut.Si cum timpul prezent ce se intampla? Viata este ca un rau.Nu se mai intoarce, curge doar inainte.
in primul rand intreaba-te ce vrei tu de la viata ta, de la tine. Apoi pune in aplicare.
N-are sens sa ramai langa un om pentru care nu simti mare lucru.Te vei frustra.
Ia o hotarare pentru tine si doar pentru tine

| Doru51 a răspuns:

Foarte interesant, fată dragă,tu nu îl iubești,nu îți pasă de logodnic,dacă faci sex cu el și te gândești la scula fostului, sigur "sfatul"meu nu contează, dar îți sugerez că în nici un caz să nu te căsătorești cu el, ar fi păcat pentru el, dar mai ales pentru tine.

| Blaxyblack explică (pentru Doru51):

Nu ma gândesc la scula fostului. Ci ma gândesc la unele momente avute gen nostalgie. Ma simt nostalgică. Îmi e frica doar ca logodnicul meu o sa ma rănească într-o zi. Cred ca toți ne gândim la trecut uneori

| Doru51 a răspuns (pentru Blaxyblack):

Te rog să mă scuzi! nu am intenționat să te supăr, am făcut-o involuntar,. înțeleg îndoielile tale, gândurile, frica de necunoscut, incertitudinea, sigur tu știi mai bine ce este de făcut.