| eu_8642 a întrebat:

Buna dragilor love struck am o problema, de curand am un priete foarte dragut! el este primul meu prieten, si stiu sigur ca ma iubeste si eu la fel... dar el este mai mare ca si mine cu vreun 1 jumate si in cealalta relatie a lui a fost chiar foarte frumoasa din cate stiu (el s-a desp de ea pentru mine)dar vreau ca relatia asta sa fie mult mai frumoasa ca prima! vreau sa nu mai sufere! deci ceva sugestii cum sa fac? sau ce sa fac cand el sta aproape de mine cum sa-l excit sau ce sa fac? va rog ajutati-ma!

7 răspunsuri:
| dEEa_8468 a răspuns:

Pai poti sa te dai pe langa el sa te joci cu el happy si chesti de-astea sa-l iei in brate sau sa faci intamplator ca v-ati atins mana fara sa stiti radeti impreuna etc

| eu_8642 explică:

Scuza dificultatilehee heeam scris foarte repede

| mgtow a răspuns:

Vorbestei frumos, mangaiel, pupal si peste un timp vine cel mai mare pas, sexul in pat.

| carnat a răspuns:

Sa-i oral ca sa il excitilaughing
daca el a parasit o fata pentru tine, fi sigura ca tu esti urmatoarea

| Butterfly_4858 a răspuns:

...
era mai bine daca spuneai si cati ani ai.
e posibil ca el, fiind mai mare ca tine sa vreie si alt ceva de la tine.de asta ziceam ca daca mentzionai si catzi ani ai era mai bine...:-).

nu stiu ce sa zic.depinde de cum decurge relatia voastra. poarta-te frumos cu el...acorda-i atentie.joaca'te cu el.habar n'am! totul depinde doar de tine!big grin
Multa bafta!

| eu_8642 explică:

Eu am 13

| nononono1111111111 a răspuns:

Iceman esti nebun! Nu vezi ca are 13 ani? Pai nu stiu petrece-ti timp cu el... fa-i cunostinta cu prietenele pentru a nu se simti exclus din diferite discutii sau ceva. pupiki!