| Bloock a întrebat:

Bună, duminică am făcut sex cu iubitul meu folosind prezervativ iar el ejaculand în prezervativ fără sa curgă ceva din el sau sa fie spart, am verificat asta, cu o zi înainte (sambata) a luat sfârșit perioada menstruala. Iar astazi(luni) am avut niște stări de greata ușoare doar ca pe tot parcursul zilei, dar nu non stop, undeva la 10min fiecare, sunt insarcinata sau care e motivul?
P.s poți rămâne insarcinata doar la ovulație, nu?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim noi care este motivul, mergi la medicul tau ginecolog sa te consulte, ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sarcina din lume nu poate provoca stare de greata sau simptome de gravidie mai deverme de 2-3 sapatamani de sarcina!
Starile tale de greata se datoraeza numai mancarii pe care ai mancat-o!

Atata vreme cat folositi preventativ la absolut toate partidele de sex, nu are importanta ca faceti sex cand esti la ovulatie, pentru ca-i imposibil sa ramai gravida.

| Sophieka a răspuns:

Scenariile astea se pot declansa datorita fricii tale de a nu ramane insarcinata sau e o simulatie a organismului.
Corpul nostru nu stie ca folosesti prezervativ... Iar natura fireasca a omului este de a face sex si femeia apoi a ramane insarcinata.
Deci s-ar putea sa fie pacalit organismul ca esti insarcinata si sa ai aceste stari care vor trece...Sau din cauza fricii si a gandurilor.

| PRINTESAPOMPOASA a răspuns:

Da fata si eu am patit o dar e foarte misto