Ce profund... Si Andrushca, eu nu cred ca as lasa o fata pentru ca nu mai pot juca la fel de bine. Mai ales dupa ce m-am tinut dupa ea 4-5 luni ) Deci cred ca tipul este putin ciudat. (parerea mea) Oricum mai sunt muuuulti baieteti.
Buna.
Baiatul a vrut o relatie scurta, poate in alea 4 luni era palpitant sa se tina dupa tine...iar cand in sfarsit te-a avut s-a plictisit.
Iti dai seama ca nu te iubeste, nu? Asta nu e motiv sa renunti la persoana iubita
Lasa-l, sunt multi baieti...
Sa ai grija de tine.
Zii ca nu iti trebuie prea multa minte sa joci fotbal si ca nu are nevoie de concentrare prea multa, doar trebuie sa alerge dupa o minge
Uita-l! Sau daca nu poti incearca macarNu uita ca cat de patrata o fi o roata tot se intoarce ea odataCe vreau sa spun e ca tot el se va intoarce la tineSper ca am ajutat!
Ce profund... Si Andrushca, eu nu cred ca as lasa o fata pentru ca nu mai pot juca la fel de bine. Mai ales dupa ce m-am tinut dupa ea 4-5 luni ) Deci cred ca tipul este putin ciudat. (parerea mea) Oricum mai sunt muuuulti baieteti.
Pai poate ar fi bine sa-l uiti.Imi dau seama ca il iubesti foarte mult dar daca lui nu-i pasa de tine e bine sa-i arati ca nici nu se merita sa pierzi timp din viata ta gandindu-te la el si plangand dupa el.Nu merita sa versi lacrimi pentru cineva care nu te merita. Daca fotbalul e mai important pentru el sa formeze o relatie cu mingea.Si daca nu simte ceea ce simtea acum cateva zile inseamna ca nu a tinut asa de mult la tine pentru ca o iubire sincera si adevarata nu poate fi uitata si tine mult timp.Probabil tu vei tine in continuare mult la el dar crede-ma ca in viata sunt multe lucruri frumoase.Si daca el nu te mai vrea inseamna ca nici nu stie ce a pierdut. Succes in relatii :*!