Tu de ce sa ai sentimente de vinovatie,nu ai facut nimic!
Singura vina e a iubitului tau care nu si-a ales bine prietenii si acum aveti de suferit amandoi din cauza asta!
In ce-l priveste pe micul nenorocit care nu respecta nici prietenie,nici dragoste,faci foarte bine ca nu-i mai vorbesti,continua asa si intrerupe orice legatura cu el,adevarul va iesi intotdeauna la iveala!
Este extrem de murdar in suflet facand ceea ce face,incearca sa-i deschizi ochii iubitului tau cam cu ce "prieten" s-a gandit el sa fie frate!
Si ar trebui sa te gandesti putin la cat de usor te-ar fi cedat el acestui "frate", in cazul in care tu ai fi acceptat...
Mare incurcatura si urata, tine-o pe-a ta, poate ca minciuna incurca lucrurile cum nu se poate mai urat de fiecare data, dar adevarul e unul singur intotdeauna!
cum ma asteptam, saminta de scandal de dimineata
Ciudat,mie reply-ul tau imi seamana mai mult a "orbul gainilor"!
Unde vezi muritorule de dor, samanta aia de scandal?
dai bice nu ma baga in seama, asa sunt eu imbarligacios
Stiu,muritorule de dor, agadou-ule!
eu , mormant
De ce nu te desparti tu de om ca sa scapi de o grija mai mare?
Mie daca incerca sa-mi faca vreun prieten treaba asta ii ****am un cap in gura si nici buna ziua nu-i mai dadeam dupa, pe asta il cam doare in cur de tine se pare, lasa fratii sa se **** intre ei si mergi mai departe cu unu care n-are familie d-asta extinsa.
Ignora-i amicul. Nu mai ii raspunde la telefon sau nu ii mai da nicio ocazie sa poata spune ceva despre tine. Concentreaza-te pe relatia cu prietenul tau, ca daca aplecati urechea la toate prostiile, nu o sa va mearga bine.
Eu una nu il mai lasam sa lucreze cu "amicul" lui, pentru ca e clar ca vrea sa va desparta daca a fost in stare sa creeze asa un plan de telenovele. Oamenii se influenteaza foarte usor intre ei asa ca ai mare grija. Incearca sa fi mereu cu un pas inaintea amicului si da-i planurile peste cap si bineinteles ignora-l.