| SerenaH a întrebat:

Buna! Dupa 4 teste de sarcina negative si o ecografie transabdominala si transvaginala care au iesit negative. (Toate astea dupa ce am luat pastila de a 2 a zi la ora distanta dupa actul protejat (doar ca el si-a mai scos prezervativul asa ca am fost putin speriata plus ca eram in perioada fertila) cu ejaculare afara in prezervativ.
De ce mai am stari de rau, balonare, dureri de burta (in partea stanga inferioara), imi "bolboroseste" stomacul?
Credeti ca ar trebui sa revin la medic?

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

După atîtea teste, sa îți mai fie teama, seamana a fobie.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Iti faci singura rau gandindu-te ca ai putea fi insarcinata. Nu ai nimic si o sa treaca dupa ce incetezi sa te mai gandesti la asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Din cauza unei intoxicati alimentare sau ce ai mancat in ultimile 24 de ore.
Nu are nici o treaba durerile si bolboroseala din stomac cu sexul, ecografiile abdiominale sau o posibila sarcina, dar are legatura foarte stransa cu ce ai mancat si baut in ultimile 24 de ore.

| iulia0514 a răspuns:

E posibil să fie din cauza pastilei pe viitor evita sa o mai iei! Dacă nu te simți bine mergi din nou la medic!

| SerenaH explică:

Clar imi fac rau singura?

| SerenaH explică:

Mai am o intrebare: menstruatia mi.a venit cu 4-5 zile inainte decat ziua in care trebuia sa vina (asta de la pastila de a 2-a zi), dar luna aceasta nu mi.a venit de loc si poate asta inca ma streseaza (cu totul ca am citit mult despre afectele adverse ale pastilei, printre care si lipsa menstruatiei in urmatoarele luni)
Menstruatia mea nu era regulata inainte si pe lanaga asta cand am fost prima data la medic medicul mi.a prescris un antibiotic pentru urinare frecventa (infectie pe care o am de mai multi ani), dar nu s-a schimbat nimic...

| SerenaH explică:

Si da in perioada asta am fost foarte stresata cu mancare am stat foarte haotic si poate si asta mi-a dat organismul peste cap pe lanaga pastila.