anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce acum cateva zile prietenul meu mi-a zis ca ar intretine relatii sexuale cu prietena mea cea mai buna, aseara a inceput din nou sa imi faca marturisiri socanteoh go on, mai exact mi-a marturisit ca inca mai tine la fosta lui prietena si ca de fapt ei nu au avut parte de o despartira concreta ci mai exact au luat doar o pauzaoh go on.Am zis trec si pe asta, ce sa fac doar ca azi mi-a picat cerul in cap cand am vazut ca si-a pus niste poze cu ea pe un site de socializare, poze insotite si de niste descrieri din care reiese clar ca o adora. L-am luat l-a intrebari si mi-a zis ca nu le-a pus el, ci ea ca avea parola. M-am enervat atat de tare incat i-am zis sa imi dea ignore, nr de tel sters, sa ma uite doar ca a inceput sa protesteze ca nu vrea sa uite, sa nu uit sa il includ si pe el in planurile mele de viitor ai asa m-ai departe. Mi-a spus de asemenea ca iubeste o singura femeie si anume pe mine, doar ca ii e frica de o relatie serioasa, ca nu stie ce vrea.Adevarul e ca eu tin foarte mult la el si a fost omul care m-a invatat sa iubesc din nou, doar ca nu vreau sa fiu calcata in picioare. Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac in continuare, sa merg mai departe si sa incerc sa il uit sau sa astept sa se hotarasca ce vrea? Dau funda si voturihappy

Răspuns Câştigător
| AdelaElena20 a răspuns:

Pai draga mea, din ce reiese el nu e tare de cuvant! Poti sa te astepti de la orice de la el. Ai de suferit foarte mult. Ma doare cand vad ca probabil esti o fata care ai vrea si tu o relatie ca tot omul si el isi bate joc. Nici eu nu mai inteleg ce vrea prietenul tau, ba te iubeste dar vrea sa se culce cu alta, ba vrea sa fie cu tine dar ii e frica ...Mai asteapta osaptamana macar sa vezi ce mai conbina si apoi vezi ce hotarasti tu nu astepta sa hotarasca el.E dureros cand te lasa el pe tine si nu tu pe el! Ia initiativa! Fii tare

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fara nici o suparare dar baiatu asta de care zici tu nu se multumeste numai cu una, de aceia nu vrea relatie serioasa ...chiar daca astepti sa se hotarasca,departe nu ajungi cu el[o sa te convingi pe parcurs de asta], daca te a facut din nou sa iubesti asta nu inseamna ca el e sortitu, numai in cazu in care accepti sa fi calcata in picioare mereu

| Sexigirl12 a răspuns:

sad Cred ca ar trebui sa astepti sa se hotarasca, pentru ca daca il vei ignora iti garantez ca vei suferi enorm.

| Nikoooooooo a răspuns:

Fata mea lasa-l...o sa gasesti altii ca el la fiecare metru patrat, stai ff linistita ca daca chiar te iubeste va lupta pentru tine, acum ofera-i indiferenta ta stiu ca e geru dar nu te lasa calcata in picioarehappy

| DeeaOana2000 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mai astepti, sa se mai gandeasca si daca se mai intampla o data n-ar mai trebui sa-l ierti penrtru ca e greu. Sper ca te-am ajutat. Iti doresc numai bine. Fundita?

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Mona are dreptate.
Mai bine gaseste-ti alt prieten.
E mult mai bine asa.