| OFM a întrebat:

Buna dupa ce am facut dragoste cu prietena mea ea acum vrea sa facem in fiecare seara ce pot sa fac sa ii zic ca nu e bine sa faci in fecare zi cred ca nu mah mai iubeste vrea numai sex ce pot sa fac?

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce n-ar fi bine sa faceti dragoste in fiecare seara? Conteaza doar sa va coordonati ritmurile, atata tot.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Păi să se ducă cu alții, vrei?
Fata te iubește și o faci fericită!
Ce este așa de greu să o iubești?
Împarte iubirea, nu fi zgârcit că mai târziu ai mai vrea dar slăbesc motoarele.
Dacă nu ar fi mai vrut te-ai fi simțit respins și... atunci ce alegi?
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

"Si uite asa o barba avea
Si uite-asa o pieptana!"
Lasa-ne cu asa povesti de adormit copii! Ea vrea si tu nu vrei!

| NickiMinaj a răspuns:

La tine incepe hibernarea laughing Nasol daca esti genul ala. Inseamna ca nu aveti acelasi apetit sexual si pentru ea o sa fie nesatisfacatoare treaba asta.

| Pacala a răspuns:

Daca n-o sa faci tu dragoste cu ea in fiecare seara, o sa faca altul sau altii happy Tu alegi: TU sau altii?

| Pacala a răspuns:

Plus, daca prietena ta seamana macar un pic cu cea de la avatar. trebuie sa fii fraier rau sa refuzi asa o dorinta :p

| lays a răspuns:

Pe naiba.nu inseamna ca sta pentru sex cu tine.eu la inceputul relatiei si dupa vreo 5 luni nu aveam nici o tragere de inimalaughingo faceam pentru ca vroia el.acum nu-l las nici sa respire.il iubesc si e normal sa-l doresc.are dreptate zumbalahappy

| Zumbalaarebeca a răspuns:

laughing dar de ce nu e bine in fiecare seara exista vreo lege sar ca eu nu stiamlaughing eu cu prietenul meu o facem zilnic si nu pot sa zic ca nu il iubesc ba din contra il doresc pentru ca il iubesc nu e logiclaughing fata se simte bine cu tine maI BINE OFERAI NU FI CA MOSI 1 DATA PE ANlaughing

| xXx_6966 a răspuns:

Hai ca asta-i buna,, Ma.tu ai 13 ani.si spui ca iubita ta vrea sex in fiecare zi?
Atunci ea kati ani are 11-12?

| stefanb39 a răspuns:

Amice ia-o mai incet fa ce trebui daca vrea dai daca nu las-o fetele au de obicei dreptate dar sa nu faceti de 2 ori mai mult pe zi ca ajungi naiba in spital

| OFM explică:

Ok am inteles

| OFM explică:

Dar totusi ma gandesc si la sanantatea ei

| Angel_4471 a răspuns:

Nu e nimic rau in asta. Puteti sa o faceti zilnic, daca v-a protejati totul va fi bine. happy

| brio6267 a răspuns:

Pai batrine e chiar o problema la tine, ai zis ca vrei sa o protejezi, si cum faci asta daca ea te doreste si tu o ignori vei naste suspiciuni si vei avea probleme vb lu pacala daca nu o faci tu o vor face alti ai grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu da zilnic mi se pare un pic ciudat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă tu nu poți, dă-mi-o mie. Te las pe tine să o iubești și eu o mulțumesc.