De ce n-ar fi bine sa faceti dragoste in fiecare seara? Conteaza doar sa va coordonati ritmurile, atata tot.
Bună.
Păi să se ducă cu alții, vrei?
Fata te iubește și o faci fericită!
Ce este așa de greu să o iubești?
Împarte iubirea, nu fi zgârcit că mai târziu ai mai vrea dar slăbesc motoarele.
Dacă nu ar fi mai vrut te-ai fi simțit respins și... atunci ce alegi?
Pa, pa.
"Si uite asa o barba avea
Si uite-asa o pieptana!"
Lasa-ne cu asa povesti de adormit copii! Ea vrea si tu nu vrei!
La tine incepe hibernarea Nasol daca esti genul ala. Inseamna ca nu aveti acelasi apetit sexual si pentru ea o sa fie nesatisfacatoare treaba asta.
Daca n-o sa faci tu dragoste cu ea in fiecare seara, o sa faca altul sau altii Tu alegi: TU sau altii?
Plus, daca prietena ta seamana macar un pic cu cea de la avatar. trebuie sa fii fraier rau sa refuzi asa o dorinta :p
Pe naiba.nu inseamna ca sta pentru sex cu tine.eu la inceputul relatiei si dupa vreo 5 luni nu aveam nici o tragere de inimao faceam pentru ca vroia el.acum nu-l las nici sa respire.il iubesc si e normal sa-l doresc.are dreptate zumbala
dar de ce nu e bine in fiecare seara exista vreo lege sar ca eu nu stiam eu cu prietenul meu o facem zilnic si nu pot sa zic ca nu il iubesc ba din contra il doresc pentru ca il iubesc nu e logic fata se simte bine cu tine maI BINE OFERAI NU FI CA MOSI 1 DATA PE AN
Hai ca asta-i buna,, Ma.tu ai 13 ani.si spui ca iubita ta vrea sex in fiecare zi?
Atunci ea kati ani are 11-12?
Amice ia-o mai incet fa ce trebui daca vrea dai daca nu las-o fetele au de obicei dreptate dar sa nu faceti de 2 ori mai mult pe zi ca ajungi naiba in spital
Nu e nimic rau in asta. Puteti sa o faceti zilnic, daca v-a protejati totul va fi bine.
Pai batrine e chiar o problema la tine, ai zis ca vrei sa o protejezi, si cum faci asta daca ea te doreste si tu o ignori vei naste suspiciuni si vei avea probleme vb lu pacala daca nu o faci tu o vor face alti ai grija