Este o vorbă pentru iubirile toxice din trecut. Dacă ai îngropat mortul, lasă-l îngropat acolo, nu umbla la el, că pute. Are încă tensiuni nerezolvate cu tine, care îi perturbă viața. Încearcă să le rezolve așa, își descarcă apăsările.
Posibil ca ea să fie hipergeloasă și să-l urmărească pe el dar și pe tine să fie sigură că nu mai interacționați nicicum.
Blochează-l peste tot, e soluția ideală.
Are in el inca reminescente ale fostei voastre iubiri,inca nu e complet vindecat,ceea ce ar putea fi normal,pana la un anumit punct.
Daca cumva te si aminteste in discutiile lui cu fata cu care e acum in relatie, realizezi ca pentru ei amandoi e esential sa AFLE ce anume faci tu, iar tu sa nu stii nimic despre ei!
Sfatul meu ar fi sa pui frumos doua block-uri pe aceste personaje si sa-ti cureti viata complet de deseuri sentimentale.
Sunt convinsa ca a ramas si in tine amintirea, cinci ani nu pot fi stinsi dintr-un gest, dar daca tii la linistea si echilibrul tau pune acest mare punct si vezi-ti de viata ta frumoasa!
Fara complicatii.
Scuze fata dar dacă vrei poti sa fi cu mine
o am de 25 de cm și tio bag in plamani
De ce nu îți vezi de relația actuală și nu lași trecutul în urmă? Nu vă mai spionați unul pe altul și bucurați-vă de viața pe care o aveți acum. Succes.
Deci tu practic duci un razboi cu seenurile? ajuta-ma sa inteleg mai bine, tu stalkeresti cand se uita la postarile tale ba unul ba celalalt, dar cumva tot ei sunt fucked up? eu cand postez ceva nu ma doare da cine se uita, si daca lucrurile merg frumos in 9 relatie de ce te mai axezi pe ce a fost in trecut? parerea mea e ca esti jelly. trebuie sa te trimitem la jelly school.