anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce m-am despartit de prietenul meu,nu tocmai in conditii ok, i-am trimis mesaj dupa cateva zile daca e buna decizia pe care am luat-o, mi-a spus ca da, ca si-a gasit o noua iubita, ca s-a indragostit de ea.in fine.dupa care dupa cateva zile,se baga in seama pe mess,imi spune ca se gandeste la mine in fiecare zi. dupa trec alte cateva zile si,tocmai cand credeam ca m-a uitat, imi da mesaj...si ma intreaba cum mai stau cu dragostea.(asta cu mesajul s-a intamplat aduc 2 zile). Ce as putea interpreta din ce face el? Ce vrea cu adevarat pentru ca eu nu inteleg.straight face

3 răspunsuri:
| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai el a incercat sa te schimbe cu cineva la care se astepta sa i dea mai mult decat i ai dat tu. S a convins ca nu i iese si atunci si a dat seama ca era mai bine cu tine. si acum vrea sa se impace ca i mai bine cu tine.

| AMa19 a răspuns:

Poi sincerca sa fiu :
1. Iti spune toate astea doar din simpatie si are respe pentru tine, incerca sa mentina o relatie de prietenie.
2. Se poate, dar nu sigur, inca sa te mai iubeasca si nu stie cum sa iti spune. Eu zic ca mai bine sa vorbesti cu el fata in fata si sa i` ceri sa fiti deschisi unul fata de altul, sa va spuneti totul. Si atunci il intrebi daca mai tine la tine sau daca te iubesti, iar daca zice ca nu il intrebi ce erau cu mesajele alea. Cam astea ar fi niste modalitati utile. Sau pur si simplu nu il mai bagi in seama daca nu il mai iubesti si iti vezi de drumul tau, dar nu cred ca ai puta face asa ceva, deci poti sa decurgi la planul 2. Succes si sper sa iti rezolvi problema :*. fundita big grin?

| AngelliGina1981 a răspuns:

Cred ca face misto sau ca e nehotarat. E de rau, isi bate joc de tine, ignora-l!