anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce m-am sarutat cu fostul prieten cand am fost in oras, si el aflasase ca facusem asta si cu un alt amic de al meu mai demult mi-a zis ca ce s-a intamplat in ziua nu a fost nimic interesant.Am aflat ca si el are o prietena si mi-a spus ca se inteleg de minune, si m-am combinat si eu cu un baiat si imi zicea ca se bucura pentru noi...Insa nu stiu ce sa cred, cred ca mai mult si-a facut prietena din orgoliu.Astept sfaturi.multumes frumos,

3 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca mai zici ceva de fostul sau sa mai pui vreo intrebare de genul vin si te bat si pe tine si pe el ca sa ai ce intreba mai tarziu....Cand ai o coasta rupta doare?
Cand ai leziuni pe creier cum e?
Cam asa o sa fie intrebarile tale, disperato.

| UbexFlo a răspuns:

Eu cred ca sunteti amandoi niste copii care va iubiti, dar pentru ca v-ati certat din cine stie cemotiv, vreti sa va faceti gelosi unul pe altul, combinandu-va cu niste persoana alese la intamplare,

| Zeref a răspuns:

Pare un baiat de treaba si ca-i paruse rau ca se sarutase cu tine pentru ca ai prieten.Dar ii paruse rau ca aveai prieten si nu ca el la randui, era cu cineva.Aici pare ca nu are nimic impotriva in a calca gresit cand este cu cineva.Cat despre bucuria lui ca esti cu cineva, poate chiar este adevarata si de aceea el se fereste sa nu te supere pe tine si sa-ti faca probleme de cat sa aiba grija de fericirea lui. Daca mai se ajunge la chestii de astea, eu iti zic sa-l opresti si sai explici ca nu este bine si ca face alta persoana sa sufere daca ar afla.De asemenea si tu.Sub 18?laughing