| Конфетка a întrebat:

dupa ce mi-am pierdut ce le mai bune prietene, incerc sa-mi refac altele... Dar mie ft greu.Am impresia ca din cauza lor imi merge foarte rau.multi prieteni asteapta sa le fac lor bine, sincer imi ajut pritenii mereu, pentru prietenii mei pot si omul sa-l tai care le face rau. Dar cind ma cart cu pritenii eu sunt singura care pling.Va rog ceva sfaturi.(((Scz` de categorie.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai o perioada singura sa vada prietenii tai ca e rau fara tine si sa isi ceara iertare pentru ce ti-au facut.

| alexandra_5507 a răspuns:

Pentru-ca tot timpu cand faci bine prinesti rau, si prieteni n-o sa mai gasesti care sa iti fie elaturi cand ai nevoie.

| dennnnnnisa a răspuns:

Ceau scumpa. eu una cred ca esti o persoana minunata. lasa. si eu mi-am pierdut cea mai buna prietena. si am suferit extrem de mult. la fel ca si tine. si eu plang ca o bleagalaughing. cand pers din jurul meu sunt rele cu mine... Incearca sa impui o atitudine diferita de ceilalti fii mai nepasatoare mai indiferenta. incearca sa te apropii de persoanele care simti ca poti avea incredere DAR niciodata nu iti "arata toti dintii" ca nu se stie>big grinbig grin< iar cu acele prietene. incearca sa le ignori. iti va fi mult mai bine. si vor incerca ele sa se intoarca la tinehappy>big grinbig grin< Succes:*

| Конфетка explică:

Scz` pentru greseli crying Ma grabeam.