| Cruella2000 a întrebat:

Dupa ce prietenul meu a ejaculat, s-a dus la baie sa se stearga(nu facusem sex, ci doar ne-am masturbat reciproc). La 5 minute penisul lui si vaginul meu au intrat in contact dar fara penetrare.
Eram la o zi dupa menstruatie, iar ciclul meu menstrual e de 31 de zile, deci erau sanse raduse de sarcina. Exista totusi vreun risc?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

0 (ZERO). Primele 4-6 zile ale ciclului menstrual, indiferent de tipul ciclului (regulat-neregulat), iar in cazul in care lungimea ciclului este mai mare de 25 de zile, reprezinta PERIOADA INFERTILITATII RELATIVE a ciclului. In aceste prime 5-6 zile formarea sarcinii este in proportie de peste 95-97% IMPOSIBILA chiar si daca sperma este ejaculata in vagin la terminarea fiecarui act sexual. In cazul ciclului de 31 de zile OVULATIA se produce in cea de-a 17-a zi a ciclului, iar perioada fertila se suprapune peste zilele cuprinse intre ziua a 13-a si a 18-a. Reiese ca joaca voastra a avut loc cu circa 7-8 zile inainte de data de incepere a perioadei fertile. Orice alte comentarii sunt inutile. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Bernardus a răspuns:

Da, e extraterestru, si are spermatozoizi cu teleportare integrata. E grav, daca stai prea aproape de el ramai gravida instant, e pericol mare cu astia. (a, si btw, nu a intrat in contact cu "vaginul" tau, ci cu vulva, doamne ferste, cum naiba poti sa ajungi sa faci sex si sa nu ai habar cum se numesc organele tale genitale)

| KarimIonuț11 a răspuns:

Trebuie sa se spele, nu sa se stearga...