Scumpo,raceala la ovare se numeste anexita,iar acea "cinstita" este de fapt cistita,o infectie a vezicii urinare, care poate fi intr-adevar problema domnisoarei.Ori nu ai fost prea bine informata, ori ne verifici noua inteligenta.Vad ca oricum nu ai fost nici tu prea sigura pe ce spui, data viitoare, abtine-te.:d
Pai daca nu ai folosit ceva lubrifiant sau ceva sa alunece. e clar o iritatie. si se ajunge chiar la infectie.
Du-te la un medic ginecolog si acolo ti se va spune cu exactitate ce problema ai!
S-ar putea sa ai o infectie urinara sau o iritatie ceva...
medicul iti v-a spune sigur ce ai
Poatesa fie gooree su alte boli cu transmitere sexuala, gonoree=sculament
cauta pe net simptomele si vezi eai mi exact desi cel mai indicat ar fi sa mergi laun medic cat mai urgent
E o infectie (gen: o raceala mai veche) etc! Du-te la un ginecolog si in cateva zile cu tratament vei scapa cu siguranta, insa nu sta acasa asa fara sa fii tratata, chiar necesita un medic!
Poate ai cinstita.Mergi la medic.(pentru cine nu stie; cinstita=raceala la ovare).
Stiu,ca e mai multi)
Scumpo,raceala la ovare se numeste anexita,iar acea "cinstita" este de fapt cistita,o infectie a vezicii urinare, care poate fi intr-adevar problema domnisoarei.Ori nu ai fost prea bine informata, ori ne verifici noua inteligenta.Vad ca oricum nu ai fost nici tu prea sigura pe ce spui, data viitoare, abtine-te.:d
Am mai citit ceva de genul ca poate fi si daca actul sexual respectiv a fost mai dur daca te fortezi sau stiu eu...
Mi-a trecut dar sunt momente scurte din acestea enervante...cand patesc asa, si dupa ce ma duc la toaleta chiar daca am terminat, simt ca si cum as avea nevoia sa ma usurez sa zic asa...
Si eu am exact aceleasi simptome si ma gandeam la acelasi lucru, nu stiu, am aproape 19 ani si sincer n-am fost niciodata la ginecolog si chiar mi-ar fi super aiurea sa ma duc, pentru ca locuiesc intr-un oras mic si ar afla toata lumea...ma rog, nu mai conteaza.Si eu patesc asta,nu neaparat dupa contactul sexual, cateva ore mai tarziu, sau chiar ziua urmatoare.Nu stiu unde ar putea fi problema, ca am avut o perioada de cateva luni de pauza si acum odata cu asta a aparut si aceasta suspecta senzatie)Daca vizitezi vreun medic ceva si afli exact care e problema, te-as ruga sa imi spui si mie.
porcarumadalina întreabă: