anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dupa cum bine stiti curand va fi Valentine's day si probabil fiecare stie cum e sa placi pe cineva si sa fi placut... bun asta e cu adevarat fericirea si implinirea, cum va imaginati probabil, fata care m a facut pe mine fericit e speciala si vreau sa o fac sa se simta speciala dar vreau un sfat...nu legat de un cadou sa asa ceva, asta nu e problema dar vreau sa fac ceva special si prin special vreau sa intelegeti exact ce vreau sa spun (SPECIAL pentru ca alte cuvinte nu am)tongue o plac f mult si vreau sa ii arat chestia asta si stiu ca probabil eu o cunosc si ar trebui sa stiu ce i ar placea si nu duc lipsa de imaginatie dar mi ar placea sa aflu si parerile voastretongue

1 răspuns:
| Romancutza a răspuns:

Ce pot spune. Fa-i o zi de neuitat. Ziua du-o in locul ei preferat, acolo poti amenanja multe baloane in forma de inimioare, si multe biletele de dragoste, seara mergi undeva cu ea, de exemplu intr-un parc si din lumanarele mci formeaza o inimioara unde scrie I LOVE YOU sau te iubesc, tu alegi limba. Orienteaza-te la lucrurile care ii plac, sau intreabale pe prietenele ei.