Intai trebuie sa-i iei cv care sti ca i-ar placea. Degeaba ii iei un ursulet daca uraste plusurile. Poti de exemplu sa-i iei o felicitare cu o cutie de bomboane, o rama de fotografii in care sa pui o poza cu voi doi sau mai bine va uitati la un film romantic, alaturi de o cina. De asemenea poti sa-i cumperi un CD cu trupa sa preferata, alaturi de o poezie d dragoste. Cam astea-s ideile mele. Sper ca te-am ajutat
Ce sti ca ii place si e pe gustul lui. un parfum...deseneaza-i ceva.scrie ceva afara din lumanari. baftaaa multa
Poti sa ii iei o cutiuta gen cufar, in care sa pui un biletel pe care sa scrie " In acest cufar sa pastrezi toata emotia, iubirea, siceritatea, loialitatea pe care le-ai simtit alaturi de mine dar si nervii pe care fara sa vreau ti i-am provocat cateodata. Sa pui toate dezamagirile tale aici si sa imi spui de ele atunci cand vom fi 2 batranei care o sa se iubeasca la fel ca in prima zi si vom deschide acest cufar al iubirii noastre."
Mie mi se pare o idee foarte inspirata .
Funda ?
Fai cadou o partida de sex si se va bucura din plin, cati ani ai daca nu te superi?
anonim_4396 întreabă:
TheDaughter întreabă: