Lasa-l o perioada singur, sa isi puna gandurile in ordine. Nu faci altceva decat sa il stresezi. Daca iti scrie el, raspunde-i, dar incearca sa ii oferi libertatea de care are nevoie si timp pentru a lua o decizie.
Consider ca daca dupa 3 ani de relatie s-a ajuns aici, relatia voastra nu mai are viitor si nu are rost sa trageti de ea daca nu sunteti fericiti.
Ia-o tu inainte si da-i viteza.
Sper ca iti dai seama ca asta e o gaselnita sa te tina agatata si la o adica sa se intoarca la tine cand vrea, nu?
Dupa insusi modul de a pune problema: am nevoie de libertate /sa ma gandesc ce simt (=in urmatoarea perioada vreau sa fac ce vreau fara sa iti dau vreo explicatie), dar mi-e frica sa nu iau decizia gresita (= te pastrez de rezerva sub acest pretext, deci e posibil ca dupa x luni sa ma intorc pe motiv ca am gresit).
Roaga-l frumos sa nu iti mai trimita mesaje, ca nu cumva sa se tulbure si mai tare. Nu ai de ce sa fii mama ranitilor, ca nu vei creste in ochii lui. Ce traiesti tu se cheama mocirla.
Buna,
Esti sigura ca iti doresti un gambler langa tine? Unii ajung sa-si vanda si casa ca sa joace in continuare.
Profita de ocazie. Ia si tu distanta. Dependentii de jocuri se schimba foarte, foarte greu sau deloc.
Va mulțumesc pentru răspunsuri. Eu am tot dat vina pe faptul ca a pierdut multi bani și am tot tras speranța că acesta sa nu fie sfârșitul relației.
Anonim519 întreabă: