| butterfly_8638 a întrebat:

Dupa o relatie esuata de durata ati reusit sa depasiti momentul si sa fiti acum cu altcineva si mai fericiti ca inainte?
Multumesc!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, se poate eu relatie de lunga durata n-am avut niciodata dar aveam sperante sa am si din nefericire au fost aventuri de o zi cu fiecare din fetele cu care am iesit...asta nu ma face sa ma simt bine dar odata si odata trebuie sa vina si jumatatea mea.

| lia a răspuns:

Vei reusi sa depasesti momentul, ai sa vezi. Ai doar nevoie de ceva timp ca sa intelegi de ce s-a intamplat astfel si sa constientizezi ca aceasta schimbare este in avantajul tau (daca nu ai facut asta deja).
Daca consideri ca cea mai buna modalitate de a uita vechea relatie este sa te refugiezi in una noua, eu iti garantez ca nu este asa. Nu faci decat sa pierzi timpul. Dupa incheierea unei relatii ai nevoie de timp ca sa te redescoperi. Sa aflii cum esti tu, cu adevarat, fara persoana langa care ai stat. Cu putina rabdare si intelepciune ai sa vezi ca totul se va schimba.

| Georgiana2905 a răspuns:

Peste astfel de esecuri dam aproximativ atat de des cat noi acceptam. mereu ar trebui sa avem f bine in vedere unele aspecte. Trebuie sa ne gandim cam asa: de ce am eu nevoie in aceasta relatia? Dar barbatul/femeia imi ofera de ceea ce am nevoie? Iar! atunci cand simti ca ceva nu merge intreba-te dc? Pune punct inainte de a incepe sa ti la acel candva mult prea mult. Nu uita ca comunicarea este cheia succesului intr-o relatie
Si da, dupa o relatie esuata poti iubi din nou, poate cu o intensitate mult mai mare!

| elenaA_9063 a răspuns:

Da. Dupa prima mea relatie de durata (2 ani si un pic), dupa care am suferit enorm, am intalnit pe altcineva cu care am fost mult mai fericita, si timp de 2 ani si jumatate a fost aproape perfect. Acum ne-am despartit si crede-ma ca si eu imi pun intrebarea daca voi mai fi vreodata fericita... E greu, chiar foarte greu, dar trebuie sa inveti sa treci peste, alta alternativa nu ai... Stai linistita, o sa fie bine! happy

| Mike_7143 a răspuns:

Da, si intotdeauna va fi asa!

| adina_8849 a răspuns:

Da depasesti momentul dar cu timpul dureaza ceva dar intradevara in urmatoarea relatie poti fi mult mai fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of! este greu, foarte greu! am sa-ti spun ca nu conteaza cat de lunga a fost relatia. conteaza cat de mult ai pus suflet in ea, cat de mult ai iubit persoana si ce fel de sperante ti-ai pus in viitorul relatiei! daca ai fost dezamagit, vei trece cu greu peste. dar, iubirea apare unde te astepti mai putin asa ca sunt sperante pentru oricine ca si in cazul tau. este normal sa nu uiti durerea niciodata si sa ai un gust amar de cate ori iti vei aduce aminte... uneori trebuie sa trecem prin incercari grele pentru ca mai apoi sa ne bucuram de rezultate! deci, mergi mai departe, capul sus! succes!

Întrebări similare