| never_2397 a întrebat:

Dupa o relatie frumoasa de cateva luni ne-am despartit, dupa ce ne-am despartit vreo luna nu am vorbit deloc unul cu altul dupa care el ma caut, mi-a dat mesaj. Dupa acel mesaj am inceput sa ne sunan, sa ne intalnim etc. Acum eu sunt plecata din oras si vorbim aproape tot timpul, imi zice ca ma iubeste, ca ii este dor de mine, dar nu inteleg de ce nu vrea sa ne impacam.Cum sa discut cu el despre asta? Cum sa abordez acest subiec? Ce sa cred, ce vrea de la mine? multumesc.

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

El asteapta de la tine ce astepti tu de la el:impacarea...si cineva trebuie sa aiba curaj!

| Gabitza a răspuns:

Inseamna ca tine la tine! Crede.ma! stiu cum e! eu am patit exact ce ai patit tu. doar ca noi nu ne.am vorbit 2 ani! Si dupa 2 ani, de la un simplu apel. toate sentimentele s-au reaprins! happy Tu ar trebui sa vorbesti cu el si sa iti spuna clar ce urmareste spunandu. ti toate aceste lucruri! Nu cred ca daca nu ar simti ceva pentru tine ti.ar spune tot ce iti spune! Si din moment ce spui ca a fost o relatie frumoasa. nu are cum sa fie abureala! Deci. vorbeste cu el! Intreaba-l ce urmareste si de ce nu vrea sa va impacati! Poate vrea. si asteapta un pas din partea ta! happy

| Ranya a răspuns:

Ti-a zis el ca nu vrea sa va impacati? n-as vedea atunci rostul cuvintelor "te iubesc, mi-e dor de tine ". Pur si simplu il intrebi, face to face. Poate baiatul crede ca sunteti deja impacati si numai e nevoie ca lucrul asta sa fie spus.

Răspuns utilizator avertizat