| DiaNa357 a întrebat:

Buna:*Dupa parerea voasta(fete si baieti)...cam dupa cat timp ar trebui sa faca sex un cuplu? ADOLESCENTIbig grin... funda:*

Răspuns Câştigător
| ContesaSiContele a răspuns:

Totul tine de cuplu si de fata respectiva...
dupa mine asa cea mai buna periaoda este atunci cand ai o relatie de 5-7 luni pentru ca ajungi sa cunosti persoana de langa tine, sa te obisnuiesti cu ea si sa o intelegi.acum depinde dupa cupluri, daca cineva face asta pentru prima data dureaza mai mult pana ajunge la faza asta, dar daca deja si-a inceput viata sexuala nu cred ca poate rezista tentatiei asa mult.am zis, depinde de persoana, dar trag concluzia ca cel mai bine este dupa 5 luni de relatie

6 răspunsuri:
| bebelotz a răspuns:

Dupa 6 luni big grin
eu sunt cu prietenul meu de aproape 8 luni si inca nimic nimic big grin
atept momentul special sau deloc, app precizez ca am si dormit cu el si tot nimic, deci de aici trage tu concluziile te rogbig grin

| byancutza a răspuns:

Buna,depinde de fiecare relatie si depinde de fiecare pers, nu exista un timp anume pentru a face sex cu perteneru, dar pentru a nu parea o fata usoara in fata partenerului e bine de asteptat o perioada macar cateva saptamana o luna

| baal24 a răspuns:

Judecand dupa pantofii de la avatar as zice "numaidecat"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa un an jumate.
Exista lucruri mai importante si mai frumoase intr-o relatie de copii decat sexul.
Si nu prea inteleg de ce ar vrea un adolescent sa isi complice viata in halul asta. Bine, inteleg ca nu este experienta dar nu trebuie sa intreci masura chiar asa.
Si in plus nu poti sa umblii din bat in bat ( sa ma exprim asa ).
Oricum o sa mai ai si alti iubiti si banuiesc ca nu o sa ii iubesti pe toti incat sa faci sex cu toti.

| runnn a răspuns:

Parerea mea ca nu exista o limita de timp ci... o faci atunci cand vine momentul, cand sunteti amandoi pregatiti... si va dau un sfar sa nu va grabiti si sa nu lasati inima sa domine, mai alegeti si cu capulhee hee. daca esti fata sa nu te arunci in bratele cuiva asa una doua

| girose a răspuns:

Pai sincer. cum crezi u k e mai bine! daca capeti incredere in el.e perfect! acum nu din prima saptamana! cel mai bine e dupa cel putin o luna! cu cat mai tarziu cu atat baiatul te iubeste mai mult k sti faza daca te asteapta te iubeste daca i sare draci vrea doar sex! sincer, ai grija de tine :***