| skrtelmrs a întrebat:

Buna,
Dupa primele 5 acte sexuale, in timp de vreo 6 luni,decat prima data mi-a curs sange (cand m-am dezvirginat).
Acuma, dupa vreo 7 luni cat timp am stat "neatinsa" am mai facut-o din nou,cu un alt partener mai "dotat" si mi-a curs din nou sange, insa nu ca prima data atat de mult.
Din ce cauza? Rog detaliat daca se poate.

Răspuns Câştigător
| BizSinir a răspuns:

Pentru ca primul tau partener nu te-a dezvirginat bine.Himenul nu s-a rupt de tot deoarece nu a avut cu ce happy in schimb al doielea tau partener a avut grija sa termine treaba inceputa de exul tau. rolling on the floor

| skrtelmrs explică (pentru BizSinir):

Stii,dar prima data mi-ar curs de 3 ori sange...acuma mi-a curs a doua zi cam o lingurita asa, se prelingea din vagin..credeam ca mi-o fi rupt ceva pe acolo.

| skrtelmrs explică (pentru BizSinir):

Si ma ustura foarte tare cand am facut-o acuma..plus ca abia ii intra penisul in mine...

| BizSinir a răspuns (pentru skrtelmrs):

Atunci posibil sa fie el prea dotat. Eee nebunoo de acu vei avea parte de distractie adevarata. Cu timpul vaginul se va largi si partenerul tau va intra mai usor.
Distractie placuta! happy

25 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Dupa prima data nu ti s-a rupt himenul de tot, stai linistita ca nu e nimic grav.

| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul dat de look99 este scurt, clar si cuprinzator. Nimic in plus de adaugat. Iti doresc ca de acum sa ai parte de sex de calitate cu noul partener.

| BizSinir a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mersi de recomandare vere! happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru BizSinir):

thumbs up

| Emilian65 a răspuns:

Din cauza dimensiunilor(lungime si grosime) prea mari ale penisului celui de-al doilea partener.

| skrtelmrs explică (pentru Emilian65):

Mi-o fi rupt ceva acolo?
sau atunci in primele 5 acte nu am fost "rupta" calumea? iar el de acuma a facut ce trebuie?
tin sa spun ca acuma, penisul lui abia intra in mine, nu eram obisnuita...ne cam chinuiam sa o bagam..si ma ustura cand am facut-o

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Neuronul a răspuns:

Este posibil ca himenul tău să nu se fi rupt în totalitate cu primul partener, iar cel actual fiind mai dotat a rupt acea membrană de tot.
Sau este posibil să ai o rană în interiorul vaginului.

| Livelord a răspuns:

Inca o dovada ca afirmatia
"Degeaba e mare daca nu stii ce sa faci cu ea" este adevarata.

| skrtelmrs explică (pentru Livelord):

Iti spun eu ca si daca e mica si nu o simti tot degeaba.
asa daca e mare, mai simti ceva, dar cand e mica, decat primele 2 acte am sitit-o pe a exului, dupa parca nu imi mai facea nimic.

| Livelord a răspuns (pentru skrtelmrs):

Imi poti spune cati ani ai?

| Bogdan6969 a răspuns:

Pentru ca sexul ar trebui interzis pentru fete ca tine laughing))), e un semn, calugareste-te