Clar. Pilula deregleaza tot in corpul tau, inclusiv menstruatia. Numai lua pilula, mai bine anticonceptionale/prezervativ.
E prima data cand iau si clar ca nu o sa mai iau, doar ca a fost ceva de moment ca sa fim noi siguri ca nu ne trezim cu surprize, nu a fost nimic planuit si ca sa stam linistiti am luat-o.
Despre ce pastila este vorba? De ce l-ai folosit, cand l-ai folosit si in ce moment/data? In ce data a inceput ultima menstruatie? si in ce data a reinceput menstruatia de care amintesti? Poate ca stiind/cunoscand aceste informatii vei primi si un raspuns si nu doar niste simple pareri si presupuneri subiective, lipsite de valoare. Sanatate!
Din propria experiență te sfătuiesc un lucru și baga Bine la cap : niciodată sa nu mai iei pirula, Bun ai luat odată și Gata! Pe mine m-a îngrășat și mi-a făcut mult rău și când mai faci sex fa cu prezervativ sau dacă nu cu cineva care știe sa se controleze
Nu o sa mai iau. Dar am fost speriati si altceva nu puteam face ca sa fim noi siguri! Multumesc pentru sfat!