| Mihaela024 a întrebat:

Bună e a6a zi de lipsă a menstruației,am făcut test astazi și a ieșit negativ,am relați intime cu soțu neeprotejat dar ma ferește, o fi vreo dereglare? Am menstruația neregulata

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

Din moment ce tu ai cicluri neregulate, nu se poate stabili nicio intarziere, deoarece nu se stie data la care ar trebui sa inceapa urmatorul ciclu menstrual, pentru a putea raporta vreo intarziere sau anticipare.

Cat despre dereglare...Ciclurile neregulate sunt consecinta dereglarilor hormonale, deci dereglarea hormonala exista de dinainte de a avea tu cicluri neregulate, nu s-a produs acum.

Mergi la endocrinolog si abia mai apoi la ginecolog pentru a trata problema si pentru a evita complicatii ori afectiuni ale sistemului reproducator.

In cazul ciclurilor neregulate, testul de sarcina se face dupa 21 de zile de la ultimul contact sexual.

Multa sanatate!

| haileewatson a răspuns:

Ai menstruatia neregulata pentru esti subponderala si subnutrita. Corpul tau nu are suficiente grasimi si proteine si isi opreste automat menstruatia si alte procese. Probabil ai si probleme cu hormonii.