| Jorgibusn029 a întrebat:

Buna.
E bine ca după ce mă cert cu iubita mea, sa fiu eu ăla care o împacă mereu?
Sau mai trebuie să o las și pe ea să mă împace pe mine, indiferent a cui ar fi vina?
Ce e bine sa fac când mă cert cu iubita mea?
Voi ce credeți? Cum e mai bine?
Dați-mi niste sfaturi, nu am așa experiența

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu consider ca iti trebuie experinta ca sa-ti dai seama ca in atfel de momente dorinta de impacare trebuie sa vina de la amandoi. Daca doar unul duce greul, relatia nu e de durata.Iar daca va certati e aiurea. Certurile sunt inutile, insa daca vorbiti rational si aveti discutii in contradictoriu, cu argumente, e altceva.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Consider ca atunci când sunteți supărați nu este o soluție să faceți astfel de " împăcări ", e mai simplu sa așteptați puțin pana va calmați și să discutați calm ca doi oameni maturi și să lămuriți situația.

| Continchiscontsters a răspuns:

Nu-ți trebuie experiență nu te mai lua după toți... Nu are treaba experienta sau câți partenerei ai avut în trecut sau cine a greșit primul astea sunt niște nimicuri mai ales când vine unul și zice da domne ciorba re încălzită nu are același gust Stau și ma întreb da ce dracu ăștia din toată cratiță beau doar o porți și restul aruncau? Astăzi ma enervează cel mai mult cu ciorba lor nu exista fratele meu relația perfecta nu exista frate căsnicia perfecta mereu sa va ivi o nebunie o ceva înțelegi? Asa este viata nu te pui cu ia nu ai cum da cel mai importata este cine rămâne nu cine pleacă la prima certă sau supărată aia este cu Adevărată tot ce contează cine rămâne nu cine fuge de probelme si prima ceartă sa nu confundam ceartă cu Agresivitate astea 2 sunt total diferit una este o cerata alta este sa fi Agresiv cine rămâne nu cine pleacă și fuge.

Și dacă vezi da nu te vrea nu ai ce face frate meu nu-i normal sa forțezi pe nimeni sa fi cu tine cu forța și nici bine nu este sa forțezi pe nimeni sate placa sau sate iubească sau sate accepte nu poți sa cumperi fericirea Adevărată cu bani și nici cu forța dacă acel om acea inima te vrea pentru cine ești cu Adevărată asa cum ești tu cu Adevărată cu bune și rele și defectele tale apucăturile tale sau mai știu eu ce ai tu astea înseamna sa iubești cu Adevărată necondiționat sa iubești fără așteptări sa iubești fără nicio limita impusa sa nu existe nicio bariere niciun un gând sau un gest sau o parare de al altora sate oprească sa iubești inima aia cu Adevărată și asta trebuie sa fie înțelegi...

Nu trebuie sa fi tu cel care va împacă mereu și trebuie sa fiți voi care va împăcați nu are împortantă cine a greșit primul și cine împacă primul și cine rămâne și face sa fie bine asta e totul frate.