Trebuie sa diversificati placerea -Aici e vb de Romantism-schimbati locu,merge-ti la munte,undeva unde sa fiti doar voi doi -E posibil ca mediul si atmosfera sa il distraga si sa il faca mai rece -Surprinde-l facand lucruri noi si care ai plac, fantezii, etc. Apoi ia gandeste-te ca poate are o problema sau crede ca nu te mai poate satisface, poate se gandeste ca vrea mai rar si te vede ca pe o viitoare sotie. Poate vrea sa te respecte si sa o faca normal si fara nebunii.E posibil si e urat dar poate ca s-a cam saturat de asta -Lasa-l si fi mai retrasa -ancearca sa il faci sa te doreasca -Recurge la tinute sexi dar nu face cu el sex, fa-l sa te doreasca si mai mult si nu face cand vrea el.
Buna am citit intrebarea ta tu te-ai intrebat poate are o problema de sanatate? Sau poate a aparut aceea plictiseala in pat asta numai voi stiti ce faceti aceeasi problema am avut si eu si am rezolvat-o mai multe nu pot sa spun aici sper sa rezolvi problema cu iubitul tau multa bafta si iubitiva mult
Daca faceti de 2 ori pe saptamana este normal! -zilnic sau asa cum ai spus pe zi de cateva ori este exces duce la epuizare-- concluzia : intelege-l!
Cred ca a gasit alta.Dar e politicos.Si ii e mila de tine. Oricum, atractia sexuala nu dureaza mai mult. Daca nu aveti nimic in comun e ca cu pisicile in calduri, periodic. Scuze de sinceritate.
S-o fi saturat si el de sexuiala non stop. La inceput e normal s-o faci des, ca esti statut si simti nevoia. Dupa un timp insa, ti se cam ia. Mai vrea omul sa mai faca si altceva, nu s-o frece toata ziua.
Orice schimbare in viata cauzeaza stres. O fi asta motivul. Sau poate ca realizeaza ca astepti mai mult de la el, iar asta il inhiba. Cert e ca trebuie sa vorbiti. Comunicarea este esentiala intr-o relatie.
Vezi poate prietenu.tu o dat in impotenta si e jenat sa.ti spuna... vezi ca sperma sa nu fie fake. Verifica si tu