Da, e foarte normal.Se pot pupa si cu limba, traim in secolul XXI... Atata timp cat nu fac sex totul e in regula.Si daca parintii ei nu sunt niste "incuiati" vor accepta sa o tina de mana ^-^
Mi se pare ceva normal atata timp cat nu trec la perversiuni, tin unu la altu, nu au secrete, nu fac scene de gelozie...imi place despre ei
E normal, de ce sa nu fie?!
Nu cred ca parintii ar trebui sa se supere daca afla, atata timp cat copiii sunt cuminti si nu trec la alta etapa.
HHAHHAHAH eu la varsta ta fetito am avut peste 15 prieteni si tu te tii doar de mana cu el? sunt de acord sa nu faceti prostii dar....sarutate cu el pe gura inkuiat-o ahahaha saraca
Ai avut tu 15 prietenicopila proasta!daca nu esti buna de sfaturimai bine taci:*Curvis
Mda...si ce obtii tu prin asta? Popularitate? Mmm...nu prea cred. Daca ai avut 15 prieteni asta deja e clar ca nu esti o fata cu care un baiat ar putea avea o relatie serioasa.Ai avut doar aventuri ma bucur pentru tine. O sa vedem unde o sa ajung eu si unde o sa ajungi tu
Eu cred ca ea cu asta vrea sa para mai cool... dar de fapt pare o cu*** imi pare rau dar eu asta cred
Inteligento au trecut 2 anii si in doi ani am avut 15 prieteni daca te freaka grija
Nu ma freaca pe mine grija ta! Scumpo, invata sa citesti subiectul si dupa daca esti capabila abordeaza-l. Fata asta are nevoie de ajutor pentru relatia de lunga durata a prietenei ei si tu vi sa te lauzi ca ai avut tu 15 prieteni tine de ei ca pe aia o sa ii ai toata viATA.La cat de cretina esti!
Sigur.Tot ceea ce fac ei, e normal pentru un cuplu. Daca se iubesc si tin unul la altul poate sa fie si sarut, nu doar imbratisari.Dar parintii lor daca stiu ca ei ies impreuna deja stiu aceste lucruri(sarut, imbratisari). Crede-ma nu au sa o certe.Au trecut si ei prin asa perioada.
Daca se iubesc unul pe altul nu e nimic rau in asta, e forte bine, si cu parinti... daca mamele lor se cunosc si parinti ei stiu de le, nu o sa fie nici-o problema. La ei, este totul perfect[ din cate ai am inteles eu, din spusele tale]