| madulici31 a întrebat:

e normal sa faci sex oral cu iubitul tau? sunt cu el de mult timp si pana acum am facut doar sex vaginal

fundalove struck

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Depinde de cum privesti tu termenul de "normal" si relatia cu el. daca il iubesti poti face, nu e nimic anormal in asta. e o metoda de a-l face fericit sau de a-l ajuta inaintea actului sexual propriu-zis, poti face asta in preludiu sau dupa, poti face asta cand nu ai timp de un act normal si totusi nu vrei sa scapi cu nimic (tu sau el, depinde a cui e placerea mai mare). si de a primi sex oral de la el, e si mai misto pentru tine (desi o sa consideri ca daca face asta nu il respecti tu destul, bla bla). in orice fel faci sex oral, el tie sau tu lui, e misto pentru amandoi in general. sunt barbati care nu suporta sa il faca sau sa il primeasca. imaginatia e limita

17 răspunsuri:
| Seby484 a răspuns:

Da e normal.de ce sa nu fie. daca ai facut sex vaginal

| Picasso a răspuns:

Wooow laughing)
sex vaginal
pai mai daca si el iti face ce ii faci tu, atunci orgoliul tau este bine platit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ne intrebi pe noi? Decideti voi! Ai auzit si tu pana acum ca unii o fac, altii nu. Treaba voastra, nu a noastra!

| UPT a răspuns:

Sexul imbraca multe forme si pozitii.
Din puntul meu de vedere, sexul oral este ceva normal intre doi parteneri care se iubesc si se cunosc foarte bine. Nu este nimic imoral la mijloc. Este foarte stimulativ pentru baiat, mai ales cand fata il si priveste in ochi in timp ce o face.
In toate relatiile pe care le-am avut, s-a intamplat si asa ceva.
Era si o gluma legata de sexul oral:
Î: - Ce face toata lumea, dar nimeni nu recunoaste?, si nu e vb de masturbare:
R: - Sex oral

| V_3606 a răspuns:

Dacă n-ai nicio problemă legată de sexul oral nu văd de ce să n-o faci. E alegerea ta până la urmă. Nu există nicio regulă care să-ţi spună când e sau când nu e normal s-o faci.

| UPT a răspuns:

Iti recomand daca tot nu ai mai facut pana acum sa te uiti pe un site ceva la un clip despre cum se face si ce zone sa stimulezi. Te asigur ca lui ii va placea.

| sandra_8620 a răspuns:

Daca amandoi simtiti asta dupa parerea mea este normal happy.dar daca simti ca nu poti face asta vorbeste cu el si spune-i ca nu poti happy...sexul oral ajuta sa va cunoasteti si mai bine placerile, dar el va veni de la sine daca amandoi va doriti asta vei vedea :*

| ionuutzuu a răspuns:

Da, sexul oral este practicat de mult si nu numai de cupluri dar aveti grija cu igiena pentru. ca este foarte importanta. Apropo, esti sigura ca o sa-ti placa cand va ejacula? Se zice ca sperma are un gust Sfant!

| Rritu a răspuns:

Daca el nu are nimic impotriva, e normallaughing
Unora nu le place sa te mai sarute dupa ce stiu ca le-ai supt.:-))

| AndaWest a răspuns:

A zis dani04, sa iti transmit ca e misto si sa faceti(nu e o gluma)

| MMihai a răspuns:

Când iubești, vrei să faci și dragoste, și ce faci dacă rămâi gravidă, în condițiile când nu sunteți căsătoriți și nici măcar, nu sunteți pe picioarele voastre!
Iubirea, dragostea, etc. sunt pentru adulți responsabili, socio - economic pe picioarele lor. Nu sunt sunt lucruri, pentru copii minori.

Prin sex oral poți face post în cavitatea bucală de boli cu transmitere sexuală.

Spermatozoizii care ajung în stomac, ( ăia care ajung în stomac) nu generează o sarcină nedorită.

În codiții foarte stricte, este mult de povestit aici, se poate întrerupe actul sexual vaginal și se poate continua cu un 69, de exemplu.

| MMihai a răspuns:

Văd că mi-ai apreciat răspunsul, ca fiind stupid. Mă gândisem să te mai învăț ceva, despre subiect, dar acum, că ai dat altuia și fundița, chiar că nu îți mai scriu nimic și te las așa în beznă totală, despre subiectul respectiv. Eu am fost prost, că am răspuns, la întrebarea ta. Dar voi ține minte și nu îți voi mai răspunde la întrebări!

| cuore a răspuns:

Da intreaba-l daca dupa aia mai vrea sa te ia de nevasta, vezi ce minciuni baga.de casatorie a adus vreodata vorba daca tot aveti vechime, sau numai de sex oral?
Sti ce sfat iti dau eu:sa te duci sa-l intrebi pe tatal tau daca i-a cerut mamei tale asa ceva, si inainte si dupa casatorie, si daca iti spune el ca este ceva normal atunci sa-i faci si tu amicului tau, daca raspunsul e nu, ar fi mai bine sa -ti cauti alt amic.Barbati sunt milioane, si mai frumosi si mai destepti nu trebuie sa te opresti la primul, si nici sa faci lucruri care nu iti convin doar pentru ca "aveti vechime".

| Sniker a răspuns:

Ce tot puneti atat accent pe sexul oral ca si cum ar fi rusinos samd. In afara asta se face mai intai, cu asta incep fetele cel putin si asta e preambulul la inceperea vietii sexuale. Apoi e mai sigur decat cel vaginal neprotejat (se pot luat BTS uri si asa) si n ai cum sa ajungi insarcinata. Relax, fa o

| cuore a răspuns:

Nu asculta de sfaturile care ti le dau golanii care prostesc fetele credule.

| Mada_7170 a răspuns:

Mie imi place doar cel vaginal. Cel oral scarbos cel anal dureros.

| Razvan a răspuns:

Sigur.E ceva normal. Orice baiat vrea asta, chiar daca unii sunt mai discreti *nu eu clar* si nu le spun partenerelor ce sa le faca.E aiurea sa faci doar sex.Mai trebuie si desert *scarbos mai sunt*